Blogg listad på Bloggtoppen.se kajsaruth -

Hejsan! Jag har förfarande inget internet...

Hejsan! Jag har förfarande inget internet... Så segt! Som ni förstår kan jag inte heller godkänna eller svara på kommentarer eftersom att jag smsbloggar..? Nu kan jag ju inte heller lägga upp någon dagens outfit, men jag tar bilder varje dag och lägger upp ett litet collage när jag kommer hem till pappsen nästa gång. Iallafall. Jag är fortfarande sjuk (och har smittat typ alla jag träffat?). Och gud vad jobbigt det är. Nästäppa är inget att leka med! Idag fick vi reda på att en på våran skola dött. Var jättesorgligt och dom hade gjort ett minnesrum åt henne där alla satt och grät! Jag kände henne inte så jättebra, men ändå sorgligt. Och gissa vad hon dog av? Cancer såklart. Den jäkla människo tjuven tar allas liv. För visst känns det som att alla dör av cancer? Ni får ha en mysig kväll! Puss och kram


Hejsan! I och med att vi flyttar nu så ko...

Hejsan! I och med att vi flyttar nu så kommer vi inte att ha något internet förrän om några veckor. Jag ska försöka Blogga hemma hos pappa istället om jag går dit efter skolan. Annars blir det bara mobilbloggar med inte alls Många bilder... Smart som jag är har jag också låst in moppenycklarna i moppen så den får vila ett tag. Mamma skulle ringa någon imorgon och se om dom kunde fixa det. Aja, men vi får väl se hur det blir imorgon med uppdateringen. Puss och kram!


Hälsa från ditt ex

Godmorgon!
Jag bestämde mig för att försöka gå till skolan idag ändå, trots förkylningen. Får se hur det går.
Idag ska jag och min syster flytta in i vårat nya hus! Vi ska åka iväg och handla massa grejer till våra rum idag efter skolan. Ska iallafall bli grymt skönt att slippa bo i den lilla äckliga lägenheten! Och vi blir av med min pedofilgranne också. Kommer ni ihåg vad som hände? Usch. Jag har inte sett honom på ett tag nu, men jag har nästan lust att knacka på en sista gång och bara peka finger! Haha låter lite lillgammalt men ni fattar!
Strax ska jag åka till skolan, så vi hörs när jag är hemma. Ha en bra dag, puss!

Sista chansen

Nu blir det ju mycket kräftskivor snart, och jag har kollat runt lite efter något att ha på sig. Det känns som att maxiklänningen är ett bra val. Man vill ju vara fin, men samtidigt kan det bli lite kallt med kort klänning och bara ben (vilket jag tycker är snyggare än leggings). Och då är ju maxi klänningen perfekt med ett par converse eller boots under! Den behöver ju inte vara komplicerad med massa pråliga grejer. Vill ju inte se ut som att man ska på bal. Eller iallfall inte jag. Sen tänkte jag också att det här kan vara sista chansen att blanda in lite somrigare mönster, så som blommigt osv. Så varför inte köra blommigt men med lite dovare färger?
Nu ska jag gå och lägga mig och snora ner min kudde! ;) Puss och kram!

this time for africa

Tjenamittbena!
Nu har jag gått och dragit på mig en rejäl förkylning. Inte kul! Kan kanske bero på att vi var ute typ hela kvällen igår och det var iskallt..? Iallfall, igår var jag Ebba och Maria ute. Vi typ gick runt lite och sen träffade vi några (random?) och var med dom en stund.
Imorse kom vi på att det var väldigt längesen man busringde. Så vi ringde runt lite. Så kul att höra reaktionerna! Höll typ på att dö av skratt när vi la på!
Kände att det blev ganske mycket oviktig fakta i det här inlägget. Men jag har inget vettigt att säga för stunden. Om jag inte somnar så bloggar jag nog senare ikväll. Känns som att jag skulle kunna somna nu när jag sitter upp.

nrj

Guuuuuuuud vad arg jag är nu alltså!! Vi var ju på lisberg på nrj in the park. Och sen när allt är slut så kommer ju artisterna ut bredvid scenen efter en stund. Så står vi där vi ett staket. Och knappen är precis framför oss, bara att det står några äckliga tjejer framför oss. Och dom höll på med honom typ tio minuter. Och sen när han sa att han skulle gå så armbågade dom sig fram ännu mer och typ krama och pussa honom. Och sen går han, och dom har tagit all tid! Jag var typ två centimeter ifrån knappen och var verkligen nära att krama honom.
Sånt här brukar jag verkligen inte skriva men nu är jag vääldigt arg..!


i wanna know your name

Tjenixen!
Är hemma från skolan nu, ska bli underbart med helg! Fast vi ska ju flytta, så det blir nog rätt mycket hålligång ändå... Planerna för resten av dagen är iallafall att åka in till stan med Karolina. Vi ska gå runt på stan och sedan eventuellt gå på nrj in the park på Liseberg. Myspysigt! Nu ska jag rota fram kameran, och sen springa till bussen. Har fått efterfrågan på ett videoinlägg, men jag hinner tyvärr inte det nu.. :( får se om jag kan få ihop ett ikväll istället!
Aja, men vi ses på Liseberg! Puss!

en tredjedel är krossad, en är din

Godmorgon!
Slänger upp en halv outfit bild. Hinner inte mer.
Måste rusa! Puss


Utbakad fläta i luggen.

Skinnpaj

På tal om skinnpaj, så fick vi fisk med knaprigt täcke till lunch idag. Men det såg ut och smakade som smulpaj. Alltså fisk-smulpaj.. Våra bambatanter är allt för knasiga! Haha.

Modiga Kajsa.

Tjoho. Jag har just beställt en jacka, som är lite sådär ful-snygg! Tyckte att dom var ganska fina förra året, men då vågade jag inte ha någon. Måste bara hitta någon snygg mega halsduk till, eller kanske en sjal.. Funderar på att lämna tillbaka min skinnjacka.Den känns inte perfekt. Ni ska få se den alldeles strax.
Mitt hår today!

H&M magazine

Nu är jag hemma från skolan och ska slappa lite innan jag åker till stallet och rider en sväng på någon havremoped! Jag tittade igenom min mail alldeles nyss, och såg att jag hade fått ett mail från h&m. Dom har ju börjat med någon tidning eller något sånt. I den har dom bilder på deras höstkollektion, som släpptes idag. Men självklart, är allt fint slutsålt! Det blir ju alltid så när h&ms nya grejer kommer in! Men när nästa leverans kommer in så ska jag vara snabb. Ska också försöka få med mig ett exemplar från en av butikerna!

Facelook

Godmorgon!
Ni får en facelook nu, fast håret är inte fixat. Outfit kommer efter skolan istället. Nu måste jag skynda mig, så vi hörs senare. Puss!

mr rab.

Hejsan svejsan!
Är så sjuuukt trött! Har varit en lång dag tycker jag allt. Har haft prov i spanska också, oförberett på första (!) lektionen efter lovet. Usch och fy!
Iallfall, jag har hittat ett galet snyggt linne. Är inte alla kläder väldigtväldigt snygga nu? Jag vill typ köpa allt jag ser. Nej, men mycket! Detta ska i vilket fall finnas i min garderob inom en snar framtid!:
fastnade också för denna:
MUMMA!


Ebba o Johanna in tha house!

Tjosan i trosan gott folk!  Jag och ebba gästbloggar medan kajsaruthan städar sitt rum ;) Snart ska vi hem till mej.


miu-miu

'
Miu-mius höstkollektion. Gillar rosetterna som kragar och vid halsen. Ska kanske pröva något liknande! Godnatt!

pärer

Hejsan!
Vet ni vad pärer betyder på jämtländska? Haha nej, trodde väl det! Potatis! Haha, kuuul va?
Nä iallafall tillbaka till det seriösa. Idag hade vi spexfoto, med temat 80-tal. Det blev nog rätt så bra. Så fort jag får tag på bilder så ska jag lägga upp dom! Läxor och sånt har redan dragit igång. Det är alldeles för tidigt tycker jag! Dom borde vänta tills typ höstlovet eller något sånt... ;) Aja, ska sluta klaga, det blir väl bara värre på gymnasiet..? Och sen ännu värre om man vidareutbildar sig. Usch, vill inte ens tänka på det!
Men nu ska jag äta lite kvällmat, och sen försöka sova. Om jag inte fastnar vid facebook då vill säga... Haha.
Men jag ska försöka lägga upp ett till inlägg lite senare. Ska nog handla om fall-fashion!

Ebba dampar


I want you so bad

Hallojsan!
Har inte varit mycket bloggning under helgen asså. Får ändra på det i veckan!
Iallafall... Igår så var jag med Ebba Marre och Johanna. Så idag så kom vi på att man faktiskt kan ta mopparna till Allum, alltså ett köpcenter i närheten. Vi behövde ändå fixa vår prao. Vi ska ju praoa på pressbyrån där.
Men gudarna ska veta att det finns mega mycket fina höst kläder, väskor accesoarer osv nu i affärerna! Fick med mig en skinnpaj (?) hem. Men ni får se imorgon! Hittade den sötaste pälsmössan, men jag kände att det är lite tidigt att köpa mössa nu...
Jag blinkar typ halvt..

I smell a rat

Godmorgon! Vaknade för ungefär en timme sen, ochar käkat lite frulle och sånt nu. Tänkte lägga upp dom nagellacken som kommer att befinna sig på min nagellackshylla i kylen i höst och vinter.

Sugen på höstiga färger.

Tänkte bara säga godnatt. Ville också säga att nästa gång jag är i stan kommer några par nagellack i höstfärger inhandlas! Har några superbra färger som jag verkligen vill ha, kan visa dem imon!
Godnatt! ♥

en modesaga


Det hon vill ha är inte det hon har.

Hejsan!
Sjukt slappt dag idag. Har inte tagit någon outfit bild idag, och jag har bytt om till myskläder nu. Skulle ju egentligen kunna slänga på mig det jag hade idag igen, men det är ändå lite mörkt nu. Så jag får se om det kanske blir imorgon istället.
Jag har iallafall påbörjat min jakt efter en höstjacka. Och jag har hittat några fina, men ingen perfekt. Och jag har också beställt världens coolaste påse/väska som kommer bli awsome till dom höstiga färgerna, om man säger så! Jag ska fixa till den lite, för den är lite för tråkig.
Är nog inte bara jag som vill ha denna? Har redan sett den på flera bloggar, och enligt kalendern är det fortfarande sommar. Om jag lyckas hitta en i affär så slår jag nog till. Kommer bli som en höstdröm tillsammans med min blivande väska! Har även en annan uuunderbar grej på gång, men den m´kommer bli minst sagt svår att hitta!!

eld och is

Hejsan!
Idag hade vi simprov. Vi skulle simm 200 meter med kläder. Fy vad jobbigt det var. Det kändes som att man simmade på stället! Byxorna jag hade på mig vägde typ tio ton. Nä usch, nu ska jag sova. Ska bli bättre på att uppdatera...

Fräser iväg till skolan strax.

Godmorgon!
Dagens outfit kommer upp efter skolan, eftersom att jag har på mig mina gympakläder nu. Vi har första lektionen idrott...
Ni får ha en bra dag, så hörs vi efter skolan!

Somliga ljus brinner aldrig ut

God kväll kära läsare! haha
Jag sitter och läser Ljudet av ditt hjärta och lyssnar på Oskar Linnros. Har läst den tre gånger redan, men den är ju så underbart bra. Tror jag ska göra en kopp te också och mysa ner mig i soffan och sitta där och läsa istället.
Det finns inte mycket mer att skriva. Puss!

TIPS

Jag måste tipsa om den bästa inspirationsbloggen! Ni hittar den här.

Shorts.

linne, tjocktröja, shorts, converse + smycken

Har ni sett vad ljust mitt hår har blivit?


Mina blivande sambos.

Älskar dom! Har spanat på dessa i någon månad nu, och börjar fundera allvarligt på att investera i ett par. För jag tror nog att dom blir en riktigt investering. Men så ska mamma självklart komma med sina kommentarer som: Du kommer ju inte kunnna ha dom när det regnar eller när det är slask? Dom ser inte sköna ut! osv... Men jag tror jag ska strunta i vad hon tycker. ;)
Angående det som jag är irriterad över, kan jag ta upp imorgon. Känner att jag behöver skriva av mig, men orkar inte göra det nu. Puss och kram!

Lovade inte jag er en bildbomb?

fake it until' you make it

Bilderna är ju tagna med camen, så inte bästa kvalitén. Men bilder som bilder.

Fy farao!

Hej! Usch, kan verkligen inte blogga nu, är så jävla irriterad!! Ska försöka lugna ner mig lite och sen kanske jag bloggar senare. Annars imorgonbitti. Godnatt!

Bildbomb ikväll!

Godmorgon!
Jag får slänga upp några snabba bilder nu så kommer en bildbomb ikväll.
schnöyg facelook? ;)

Uuuuusch

Fy på vädret. Håret blir som ett fågelbo!
Iallafall, kort dag i skolan idag, så nu ska jag hem till Maria (Marre). Jag ska försöka hämta min sladd ikväll, så det blir mer uppdatering då. Puss och kram!

Daaagens

Blus, svarta byxor, hunter/converse + smycken
Köpte döskalleringen igår.

Hej! Jag kan inte Blogga på datorn nu fö...

Hej! Jag kan inte Blogga på datorn nu för jag ska gå och lägga mig. Tänkte att jag skulle somna ganska tidigt så att jag inte är trött imorgon. Som sagt var jag och Ebba i stan idag och shoppade, så jag lägger in bilderna imorgon bitti förhoppningsvis. Just det ja, kom på nu att kamera sladden är kvar hos pappa så vi får se hur det blir. Puss och kram!


Staaan!

Godmorgon! Det är ootroligt varmt ute! Nu ska jag fixa till håret och sen tar jag och Ebba bussen till stan. Vi har några grejer på inköpslistan. Men det man verkligen behöver får man aldrig med sig hem, inte sant?
Min plutt. Tog den igår i stallet.

Fula bettan

Hola amigos! Ebba sover hos mig today, vi kollar på ugly betty och äter kinder. Blir inget mer bloggande ikväll. Godnatt!

Hejhej sommar

Godmorgon!
Har sommaren kommit tillbaka? Guud vad underbart. Bara det kan hålla i sig hela augusti nu också...
Nu ska jag sätta mig på moppen och åka till stallet. Ska ta med mig kameran och ta lite bilder som jag kan lägga upp här sen. Puss och kramis!

Pizza!

Nu blir det pizza med syster och strax kommer Maria hit. (Om hon har satt sig på moppen än, då vill säga.)

Se vad jag hittade?

När jag rensade garderoben hittade jag mina klackskor! Jag har haft dem i ungefär ett år, men inte använt dem särskilt mycket.. Visst är dom fina? Dock är dom lite stora... Men jag ska nog köpa en liten grej man kan lägga i så blir dom nog perfekta!

Från och med Du

Godmorgon!
Idag har jag varit väldigt nyttig. Var på en springrunda i morse och nyss plockade jag lite bär i vår trädgård att ha i yoghurten. Men jag var ju smart som glömde bort att krusbärsbuskar faktiskt har taggar, så jag stack handen rätt in, och ajajaj säger jag bara.
Jag är på otroligt gott humör idag! Kan bero på att jag har hittat min nya absoluta favorit låt. Ni måste lyssna på den!
Den är perfekt om man känner att sommaren snart är slut, för den är så somrig och mysig. ♥


B&J och Ugly Betty med Ebba

Godkväll kära vänner. haha
Jag har haft en supermysig kväll. Hoppas ni också har haft det! Jag och Ebba har mumsat ben & jerry och kollat på ugly betty.
Ja, det finns inte mycket mer att säga. Jag ska gå och lägga mig nu så vi hörs imorgon. Jo förresten, det är besöksrekord idag! Bra jobbat! ♥
Godnatt!
Det är något fel med min dator nu, så jag kan inte svara på vissa kommentarer, men jag försöker imorgon igen...

Är det bara för mig det ser konstigt ut?

När jag förhandsgranskar bloggen så har jag fortfarande kvar min gamla design fast några delar av den nya?
Så om ni ser att jag har nästan samma design som förut kan ni väl säga till så är ni gulliga?

Äntligen (nästan) färdigt!

Godmorgon!
Nu är jag äntligen klar med designen. Det är fortfarande några små grejer kvar att fixa, men jag tar det någon annan dag. Såg att det blev lite konstigt med bilderna som jag har lagt uoo förut, men det får vara så.
Nu ska jag alldeles strax åka till stallet och rida någon timma. Får se vad som händer resten av dagen.
Just det, jag har glömt att berätta att det hände en rätt kul grej när vi var i usa! Men jag kan inte berätta riktigt än, vi ska kolla upp det lite mer, och sen får ni veta när jag har bestämt mig. ;) Men nu måste jag rusa! Ha en bra dag sålänge så hörs vi sen. Puss!

Inspiration?

Det är inte alls mycket kvar på designen nu, men jag tar resten imorgon.

Några av dessa är snart på väg hem till mig ♥

Det tar lång tid att fixa allt!

Hejhopp. Nu har jag suttit hela dan och grejjat med designen. Jag är klar med headern och har börjat fixa lite med kodningen, men det blir inte riktigt som jag vill. Jag vill ju bli klar idag!
Nu ska jag fortsätta, hör av mig senare! ♥

Uppe med tuppen

Godmorgon!
Av  någon anledning vaknade jag halv sex imorse. Kan nog vara jet-lagen som är den skyldige.
Igår träffade jag Maria på kvällen och pratade och hade det myys. Det var galet längesen vi sågs "på riktigt".
Iallafall..: Idag är det ju verkligen dåligt väder (vart tog sommarlovet vägen?) så jag ska försöka få lite grejer gjort. Som att tillexempel fixa designen. Om jag inte gör det nu så kommer det aldrig bli av, speciellt inte nu när skolan börjar snart igen. Jag har ju bilder och allt nu så det ska nog gå. Sen ska jag också försöka mig på fransk manikyr på tånaglarna tror jag. Såg några i usa som hade det och det var rätt snyggt. Bara inte naglarna är för långa, då blir det lite läskigt. ;) Jag har även lite andra grejer på g, men det kommer senare idag.
 
                                                                     Följ min blogg med bloglovin


i wanna celebrate and live my life


Svarta Converse

I <3 SF (San Francisco)

Bikini. Kommer inte ihåg var den kommer ifrån.

T-shirt med "halsband". Från Calvin Klein

Långärmad tjocktröja från Ralph Lauren.

Kort collagetröja från Abercrombie & Fitch.

T-shirt från Abercrombie & Fitch.

Parkas

Parkas
Känner mig rätt sugen på den här godingen. ;) Från Halens, 599 kr.
Bilder från shoppingen i usa kommer om två sekunder!

Skönt att vara hemma!

Hejsan!
Igår kom jag hem igen. Det blev mest slöande i soffan och träffade Ebba sen en stund på kvällen. Idag har jag i stort sett sovit bort halva dan, och nu har jag varit ute och sprungit och ska hoppa in i dushen.
Det blir mer uppdatering strax!

Ebba Bloggar!

Hejsan allihopa!
Kajsa ringde mig förut ikväll och sa att jag skulle blogga åt henne :) Hon skulle då precis hoppa på planet hem till Sverige igen så hon hann inte blogga innan. Hon kommer komma hem idag, måndag kl 14.00 :D Så då bloggar hon säkert!

Pusspuss




Här får ni en fin bild på mig och Kajsi när vi håller på att fixa oss inför Marias party ;D

Back on track

Hello.
Jag måste bara säga att nu är det inte alls långt kvar på sommarlovet. :(
I förrgår åkte vi som sagt in till San Francisco. Vi bodde på hotell där en natt och shoppade och gjorde allt som man ska göra där. Och på hotellet funkade inte internetet, så jag kunde inte blogga som jag hade tänkt. Men det kan ju alltid vara skönt med en bloggfri dag, eller hur?! :) Idag har vi i allafall bara legat vid polen och solat och badat. Super skönt!
Jag tänkte att jag lägger upp några bilder nu, men sen kommer resten av bilderna, på det jag har köpt osv, när vi är hemma igen!
Kände att detta blev ett väldigt tråkigt inlägg... Men vi hörs kanske imorgon! ♥

San Francisco

Vi åker in till San Francisco nu! Jag hör av mig senare, Puss ♥

8:10 am

Godmorgon! Jag tänkte berätta hur min helg såg ut:
I lördags åkte vi först till en tennisklubb och badade i deras pool och åt frukost där. Sen åkte vi till ett hotell och gick ut och åt middag. Och igår gick vi till ett akvarium. Det var typ som universeum fast större och häftigare. Och sen åkte vi bara hem. Om ni undrar vilka "vi" är, så är det alltså jag, Ellen, pappa, Pappas kompis Tore (som vi bor hos) och hans fru och deras två barn.
Men nu ska ni få lite bilder:
Grillad tonfisk. Inte alls så gott som jag hade tänkt mig... :(


Det här var någon slags tång som hade flutit upp på stranden. Dom hade jättestora typ blåsor bara med luft i och sen en lång grej som hängde på den.

Jag ska försöka blogga varje dag, men jag lovar inget! Puss och kram

RSS 2.0