Blogg listad på Bloggtoppen.se kajsaruth -

8:35 am

Godmorgon! (För mig är det morgon, men inte för er)
Nu är klockan lite efter halv åtta och vi har ätit frukost. Vädret är underbart! Jag har läst på olika sidor att det ska regna hemma nu i några dagar. Stackars er. ;)
Jag tänkte iallafall lägga upp några bilder från igår. Då var vi på Stanford mall. Det är ett "ute-shoppingcenter" med massa märken. Jag köpte inget, det blev mest window-shopping. Men det var en tjej i en affär som försökte sälja på min syster ett par örhängen för typ 10000 kronor! Haha! Vi fick säga att vi skulle komma tillbaka senare.
Vi hörs imorgon, Puss och kram!
Gårdagens outfit.


på abercrombie


Snooze until' you loose

Godmorgon!
Alldeles strax sätter vi oss i bilen och åker iväg till Landvetter. Flyget går klockan nio, så jag kan eventuellt blogga från flygplatsen innan vi åker. Men sen kommer vi fram så sent ikväll, så då blir det ingen uppdatering.
Så nu åker vi, Puss och kram! :)

Lookalike?

Hej!
Jag tog en paus i packningen och tänkte uppdatera lite! Jag tror jag har packat alldeles för mycket redan. Det blir ju antagligen en hel del shopping i usa så jag måste jag ha massa extra plats för det också... Segt att packa när det är så fint väder. :( Ska nog försöka ragga upp någon som vill åka och bada.
.
Har ni sett att jag och Scarlett Johansson är väldigt lika? Nu var det inte dem bästa bilderna jag hittade som exempel, men ändå?! Lite fräckt. :)
VS

Borde egentligen stanna uppe en evighet till idag..

Hej! Jag är vääldigt trött. Jag borde egentligen vara vaken jättelänge idag. Jag åker ju till USA på torsdag..? :)
Iallafall, det blev inget Liseberg. Vi tog en sväng på stan istället med glass och lite shopping. Vi behövde köpa presenter till dom som vi ska bo hos några dagar i USA. Fick det inslaget jättefint! Typ det jag gillade bäst med hela presenten. ;)
Jag var i stallet imorse och fixade lite och tog kort. Hästarna hade kommit tillbaka och dom var tjocka!
Ikväll fick jag ett litet bakryck och bakade hallon&granatäpple paj. Mums! ;)

Liseberg nu!

Jag åker in till Liseberg nu! :D Tror det kommer vara rätt så mycket folk, nu när det är så fint väder.
Vi hörs senare!

Bilder från veckan!

&
Hela gänget!



Haha. Min bästaste polle! ♥


Ebbas häst PeterPan.

Jag och Mäster! Det blev väldigt suddigt när man tog kort inne i ridhuset...

Ellen och Heliandra.

Här hade vi gymkhana. (Lekar på hästen)

gt;
Den allra finaste



Det var ju tävling sista dagen. Jag hoppade 90 cm, och kom tvåa! :D

Min sko!

Hejsan!
Igår kom jag hem från Björneröd. Det var sjukt kul! Roligaste året av alla jag varit där. Jag lägger upp massa bilder strax! Funderar också på att lägga upp filmen från hopptävlingen igår. Vad tycker ni? Imorse hade jag ganska tråkigt så jag gjorde en sko på nelly.com. Rösta på den!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!


Hejsan! Jag hade egentligen förberätt e...

Hejsan! Jag hade egentligen förberätt ett inlägg hemma på datorn, men jag hann inte lägga upp det, så ni får nöja er med en mobilblogg. Nu har vi iallafall tagit våra monstertruckar och påbörjat resan mot strömstad! jag tror inte att jag kommer att Blogga någonting under tiden vi är på ridlägret, för det kommer inte finnas så mycket intressant att skriva... Eller ja, det är kanske intressant för några, typ dom jag känner, men inte alla. Så det blir nog kanske iallafall en uppdatering från mobilen under veckan! :-D puss och kram /kajsaruth. Ps dom andra hälsar;)


Ebba gästbloggar: Heej! Hur är läget? J...

Ebba gästbloggar: Heej! Hur är läget? Jag har det iallafall jättebra:-D det finns ingenting bättre än att ligga o schteka i kajsas säng. Jaja, nu ska vi åka ner till tha city och köpa grejer tills imorgon då vi tar våra monstertruckar och kör iväg till strömstad. Pusshaj leverpastaj, hihi:*


bilder från igår

Här kommer lite bilder från när vi var i stan:
Älskade verkligen denna outfiten! Oversize tee, kavaj, mockashorts med fransar + rosa
klackar. Var såhär: --> <-- nära att köpa kavajen!




Det här kändes väldigt.. Hollywood..? Hade en militärgrön jacka över också innan.
gillar't iallafall ;)

Vi gick till Expresso house på NK sen för att vila fötterna och åt scones. :D


Ska på middag nu!

Jag åker alldeles strax, och då ska jag be någon snällt att ta en bild så ni får en kvällens outfit! :D Jag är nog inte borta så länge, jag behöver ju packa. Så vi hörs lite senare!

Det jag köpte igår!

Köpte ett par skräpflipflop som jag ska ha tills jag hittar några andra...

Pilot solglasögon

En sjal. Love it. Gårdagens bästa köp, även om den inte var helt nödvändig. ;)

In love always and forever. En tröja jag kan rida i. Tog några storlekar för stor, om ni undrar varför det står 42 på den.

Denna fick jag leta länge efter! Hittade tillslut en på Kicks.

Dessa hämtade mammsen ut igår. Jag har väntat på dom länge!

Vi gick igenom barnavdelningen på H&M och då såg jag dom här. Så otroligt söta! Ska ha dem som prydnad i mitt nya rum.

Jag blir nog en riktig shopaholic snart!

Hej!
Nu är vi hemma, och jag har rejält ont i fötterna. Sex och en halv timma på stan, det är inte illa! ;) Fick köpt en hel del, men nu ska jag åka och bada så jag visar er sen! Har nog bränt alldeles för mycket pengar... :( Nu innan USA resan och allt.
Jag har iallafall bett mamma hämta ut ett paket från H&M också. Undrar vad det kan vara..? :D
Imorse var det ju jättedåligt väder så jag tog på mig svarta byxor och converse. Fy vad varmt det blev.

Hej! I morse åkte hela björneröds gänget i...

dsc00412 (MMS)

Hej! I morse åkte hela björneröds gänget in till stan. Nu har vi precis ätit lunch på donken. Jag hör av mig senare. Puss/k


i'm not the girl you're takin' home

Hejsan!
Ikväll var vi på middag hos Ebbbbba. Bilderna är inte på min kamera, så ni får inte se dem nu. Men imorgon! Då är det massa på gång, berättar imorgon bitti! Puss

Dagens!

t-shirt, shorts + smycken & hunterstövlar.

Stan!

Nu blir det stan snart med mamma och syster. Efter det ska jag nog jobba några timmar. Jag ska se om jag hittar den där jackan, kanske köper den nu trots allt..? :D


Min blivande höstjacka?!

Jag har hittat den perfekta sommarslut/höstjackan! Den ska jag nog ta och beställa när jag kommer hem från USA. Får se om jag har några pengar kvar då. ;)
Lindex Shop Online

Bilder från i förrgår

Medans jag laddar över bilderna från igår tänkte jag visa er bilderna från i förrgår. Vi körde filmkväll och en utav filmerna vi såg var en skräckfilm som hette Case 39. Usch! Bilderna är tagna med mobilen så det är ingen vidare kvalite... :(
Läskig min?

Godmorgon! Strax tar jag och ebba moppen t...

dsc00392 (MMS)

Godmorgon! Strax tar jag och ebba moppen till finnsjön för att bada lite. Hoppas det inte blixtrar! ;) see ya /k


deep blue sea

Morsning korsning!
Strax ska jag gå och lägga mig, ska läsa lite först ur Elsas mode. Har verkligen fastnat för den! Försökte ligga ute på altanen ett tag förut och samtidigt bli brun. Men jag stektes! Jag blev helt svettig. :( Sen så glömde jag av tiden lite och fick springa runt och städa mitt rum. För vi skulle ha gäster, så det blev lite bråttom. Så typiskt mig! ;)
Jag tänkte iallfall visa en present jag fick av min lilla kusin. Hon har världens änglalockar, sånna som man verkligen vill ha! Och hon är faktist modell också, det visste ni inte? :)
Ellen, Jag, min moster & Lovisa (min kusin)
Fick denna jättesöta berlocken av Lovisa. Det är en ängel med balettkjol.

Bilder!

shortsen jag köpte i Borås när jag var där och skrev moppekortet. Har inte visat dom förrrän nu.
Jättesöt tunika.
oj, den här bilden var jättedålig! Iaf en vanlig t-shirt med påsytt axelsmycke.
Två böcker och en sten. Elsas mode - Sofi Fahrman & Änglar - Marian Keyes. Har tänkt köpa Elsas mode ganska länge men nu så har jag läst på några bloggar (bland annat hanna och olivias blogg) att den var bra så nu var det dags! ;)
Stenen. På den står det Peace (om det är någon som ser det? ;) ) Jag tyckte att den var jättesöt och passar bra in i mitt rum i det nya huset. Jag fick den av min syster. Av mig fick hon en likadan fast det stog: You are the best.
.
Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Håll (ut)!

Nu är jag hemma igen! Fick en hemsk håll på vägen hem så jag fick gå sista biten. :( När jag har duschat, fixat mig osv ska jag passa min kusin ett tag. Sen funderar jag på att baka en tårta till grillmiddagen vi ska på ikväll. Typ denna som den här neranför? Mums! Recpetet finns här!
.
bild lånad av getiton.blogg.se

Make me wanna say ohohoh

Godmorgon!
Vilket underbart väder. :D Nu ska jag sticka ut och springa en stund. Måste bränna bort rostmackorna jag åt till frukost, hehe. Tumme upp för det!

Borta bra, hemma bäst

Hejsan!
Nu är jag äntligen hemma. Jag har precis ätit thai-mat och den var alldeles för stark! Hela munnen brinner! :( Får ta den utan chilli nästa gång.. Nu sitter jag iallafall och tittar på parent-hood. Det är så mysigt det programmet. Fast jag har bara sett mindre än ett avsnitt. ;)
Igår och idag fick jag köpt lite grejer som jag visar alldeles strax! Fick en present av min syster också. Men den berättar jag mer om senare!
Oj, nu har jag skrivit det här inlägget väldigt länge! Började skriva klockan sju ;) Nu är det för sent att ta bilder på det jag köpte så jag gör det imorgon. Nu ska jag titta på grejer som jag ska beställa till usa-resan så det är klart när vi kommer dit. Vi har ju några vi känner där så vi kan beställa grejerna dit. Bra va?
.

Hittade denna bilden. Det är mode från 2007. Fy! Fula designer och konstiga mönster.


Hejsan! Nu har vi varit och kollat i lite ...

dsc00390 (MMS)

Hejsan! Nu har vi varit och kollat i lite affärer och köpt jordgubbar som vi sitter och mumsar på i skuggan. :-D här är vädret underbart! Hoppas det är likadant hos er. Puss och kram /k


Hej! Nu sitter vi samlade och tittar på f...

Hej! Nu sitter vi samlade och tittar på fotbollsmatchen och har det trevligt. Idag kom jag och min syster till karlstad klockan tre och vi gick direkt ut på stan för att kolla i affärer. Och jag måste bara säga: karlstad har den bästa hm jag någonsin varit på! Om ni är i karlstad så måste ni gå dit! :-D jag köpte inget. Hittade en fin tunika, men då hade ju såklart ena axelbandet lossnat..! Så typiskt. Aja, vi ska fortsätta shoppa imorgon, så jag hittar kanske något då istället. ;) jag hör av mig imorgon, förhoppningsvis med någon bild eller så! Puss och kram /k


Hej! Jag glömde säga det förut, men jag...

Hej! Jag glömde säga det förut, men jag kommer antagligen inte ha tillgång till dator under tiden jag är borta. Så det blir glest med inlägg men jag ska försöka få till något mms-inlägg! Puss och kram /k


Bikini?

Lindex Shop Online - Balconette BH
Den här är från Lindex. Fin och somrig!

Idag åker jag!

Klockan fyra åker jag och min syster till Tunarp. Det är ett träningsläger för ryttare. Där ska vi mysa, sola och titta på alla sjukt fina hästar! I morgon åker vi vidare till Säffle på en liten shopping/badsemester! :D Det finns några saker jag verkligen behöver innan sommaren är slut. För det är den ju snart... Känns inte som att det har gått alls lång tid på lovet. :( Nu ska jag ju vara iväg nästan hela denna veckan, nästa vecka är ledig, sen åker vi till Björneröd och bara några dagar efter att vi har kommit hem åker jag till USA. Sen börjar skolan efter det.

För er som inte vet vad Björneröd är, är det ett annat rid-träningsläger vi ska åka till.



Eclipse!

I morse åkte vi en sväng till my one på Backaplan. Sedan dushade jag och fixade mig och mötte upp Karolina för att ta bussen in till stan! Vi såg Eclipse på Bergakungen :D Den var sjukt bra!! Det märks att det är en annan regissör som har gjort denna filmen. Jag tycker att den är mycket bättre än dom andra två. Den var ändå ganska lik boken också. Robert tycker jag har blivit riktigt ful... Men Taylor är ju bara för gullig snygg! To die for! ;)

Hiss/Diss?

Idag hade jag mig en transparent blus. Kan inte riktigt bestämma mig för om det är fint eller inte. Jag tycker att det är okej om man har bikini under, eller någon bustier, bara man inte har en vanlig bh. För det känns så.. naket?
Nu ska jag hem till Karro. Får se vad vi hittar på. Vi har en grej på gång, hoppashoppas! :D

joobiedobeidoo

Tjenamors i stugan!
Hoppas att ni har varit på stranden idag?! Det har iallafall jag. Planerna för ikväll är inte riktigt bestämda. Hur är era planer? Kanske en mysig grillkväll eller fest, vad vet jag! ;) Pussss!

Sista gången jag säger detta under sommaren:

Jag är riktigt ledsen för den dåliga uppdateringen. Det känns bara så konstigt att sitta inne vid datorn nu på sommaren... Designen är också så tråkig. Men en regnig dag ska jag sätta mig och ta tag i det och sedan blir det förhoppningsvis mer bloggande!
Jag kommer helt enkelt blogga när jag kan och har lust, och det kanske blir ett inlägg varje dag, eller varannan. Men jag tänker inte be om ursäkt mer, för det är ju faktist min blogg..?
Ha det så jättebra tills vi hörs igen! Puss och kram /k

RSS 2.0