Blogg listad på Bloggtoppen.se kajsaruth -

Klippning lördag 13.15

Hej! Har pluggat hela veckan, och är inte klar ännu. Men så är det ibland! Ska strax göra det sista på läxorna och sedan träffa Ebba och Maria. Blir lite fredags mys! Skulle egentligen på bio, men vi pallade inte. Hahah palla är så 2007! hihiih. Jäklar vad trött jag är, det märker ni nog!
Och vet ni vad? Jag har bokat klipptid! Vet inte om jag ska vara glad eller inte, men det måste göras ibland. Jag ska prova en ny frisör så det är ju lite pirrigt...
Min nuvarande längd
Bakifrån!
Så kort har jag tänkt att klippa! :)

lanvin ♥

Hejsan! Bloggade inte igår, va fullt upp! Red, städade och på kvällen åkte jag och Maria till Nadia! Kom hem ungefär två idag, och åt frulle. Nu har jag möblerat om i mitt rum och ska börja plugga... Jag måste berätta en tråkig sak. Jag kommer antagligen att behöva ta en paus här på bloggen. Jag måste lägga all min tid på skolan nu, och om jag har bloggen så sitter jag bara med den. Så vi får se hur det blir, jag kanske inte tar paus riktigt men det kommer bli betydligt sämre uppdatering! Aja, tråkigt men så kan de vara.
Lanvin har ju designat för H&M, och nu ska han även auktionera ut sina skisser. Dom är underbara! Skulle så gärna vilja ha en, men fy farao vad dyra. De flesta kostar redan upp mot 8000 kronor!!
Jag kommer nog inte blogga mer idag, ska fokusera på läxorna osv. Men vi hörs imorgon!
Min favvo!

kollar film med mannen

Hejsan! Ebba har precis kommit hit och vi ska kolla film och ha det mysigt! Ska gå och lägga mig tidigt idag för jag ska upp åtta imorgon. Jaaaao haar inget mer att skriva nu va, så ni får ha de bra!

greys

Hello! Hade baskettunering idag och mitt lag kom tvåa! Det andra tjejlaget i min  klass vann och killaget vann också! Våran klass är bäst! :D Nu sitter jag iallfall och tittar på Greys och äter lite. Hör av mig senare!

pink nails

Hejsan! Fick sluta tidigare idag. Så nu har jag målat naglarna och sitter och tittar på Oprah! Mysigtpysigt. Jag har en del att jabba med, både med skolarbete och bloggen så jag hör av mig lite senare!
Målade mina naglar i ett lack från Depend. Det är mycket mer rosa än vad det ser ut som på bilden!

chanel

Ååh vilken fin outfit! Fast jag tänker gärna bort "möss"delen på mössan, och bara har kvar själva rosetten som pannband. ♥ Såg ett par likande boots idag, så jag ska försöka titta på dom nästa gång jag är i stan!

stellA

Hejsan! Blev lite hastigt förut, jag och Olivia kutade till bussen för att åka in till stan. Hanna, Amanda och Terri (amanda & olivia haha!) hoppade på bussen på vägen in. Vi tog en snabb fika, har aldrig varit med om snabbare. Sedan snabbt vidare till Samskolan på öppet hus. Stog en timma i en trång aula och svettades som en gris i min pälsjacka. Vi blev visade runt och dom berättade om skolan. Det verkar jättebra! Jag tror jag ska söka dit trots allt. Förut tänkte jag att det var en snobb skola, och det kanske det är, men den verkar bättre än jag trodde! Aja, nu ska jag gå och lägga maj. pusshaj!
En liten del av mig dör för den väskan i mitten. Har spanat på den i olika tidningar och ska kanske ta och kolla in den i butik också..!
källa

i bike you

Älskar dessa bilderna!
källa

jag älskar den där koftan

Detta var den absolut underbaraste höstoufiten jag sett! Tänk om jag hade haft de där kläderna i min garderob. Tjejen som har på sig detta har en fantastisk blogg, och hon är svensk. Alltid ett plus! Ni måste bersöka henne! Gör det här!

en dröm av ringar

Tjena mittbena! Är hemma från skolan nu, och ska kolla lite på gymnasium.se innan vi åker in till city!
Men har ni sett vilka underbara ringar? GE MIG ALLA ♥
källa

snyggt som gatan

Gör som Blake. Mocka-poncho, strumpbyxor och boots. + ett perftekt hår då!

cheyer seyer han är pleyer

Aaaaaj! Är hemma nu från middagen. Har tryckt i mig mat, min mage är alldeles för full. Varför jag åt så mycket kan man ju fråga sig... Jag ligger här som en plufs i soffan och bara sväller. Blä!
Iallafall, ett av höstens/vinterns måsten för mig är mönstrade strumpbyxor. Det är grymt snygg! Kan liva upp en tråkig outfit bestående av bara en tunika. Helst vill jag ha med hjärtan på men jag har inte sett några sånna. Ska kanske kika lite efter ett par imorgon.
Nu ska jag gå och lägga mig. Har redan planerat inlägg för imorgon..! Och jag har bestämt mig för att inte titta på statistiken tills kommentarerna kommer tillbaka. Får se om jag kan hålla det! ;) Sov gott ♥

wishlist

Jag har lyssnat på Snook och tittat igenom H&M's hemsida och gjort en önskelista! Inte för att ni ska köpa julklappar till mig utan mer visa vad jag tycker är fint! Ska på middag hos några vänner till våran familj nu. När jag kommer hem tänkte jag berätta vad ett utav höstens måsten är! TTYL
Är den inte underbar?

Mysig!

basic. bra att ha!




GALET SNYGGT!

ELLE R.

När jag tittar på lookbook.nu för att få inspiration faller jag alltid in på samma tjej. Elle R. Hon har galet fina kläder och jättefina bilder! Ni måste besöka hennes profil! Det gick tyvärr inte att spara några bilder därifrån, så ni får gå in och kika själva!

ursäkta min franska (jag läser inte de näe)

Här får ni er en titt på resten av min vecka. Inget exklusivt denna veckan direkt!

alla gatlampor är tända

Hejsansvejsan! Ni får en snabb facelook medans jag springer över till morfar och fikar lite! När jag kommer hem igen ska jag börja beta av den där listan jag skrev igår. Och förresten, jag har lagt in bilderna så jag visar dem sedan! PUDDing

om ni har klädkris:


hejhejhejhejhej

jag ooooooooooorkar inte blogga. Det är inte lika roligt längre. Mina besökare är färre än aldrig förr, jag får inga kommentarer, jag kommer aldrig på något att skriva, jag har inga bilder att lägga upp, jag har en apgammal design och jag har inte tid. Men jag ska ge det ett försök till. Jag tänker uppdatera när jag känner för det och om vad jag kommer på. Jag ska försöka att fixa en ny design men ALLT TAR TID, OKEJ? En sak i taget. Jag börjar om imorgon. Då ska jag lägga in alla bilder från kameran och jag ska börja jobba på en ny design. Jag behöver fortfarande bilder till headern men jag ska göra resten av programmeringen. Jag ska visa er min nyårs outfit och jag ska publicera gamla inlägg. Jag ska göra videoinlägg och göra önskeoutfit och hiss och diss lista. Jag ska snacka skit om andra bloggare och jag ska berätta vad som egentligen händer i mitt liv. Jävlar vad bra denna bloggen kommer bli. Godnatt.

smooth

Hej på er!
Hann inte blogga mer igår... Jag åkte direkt till stallet efter frullen och sedan var jag där ända till åtta... Lite segt, men vi fixade en liten aktivitet för barnen. Efter det kastade jag mig in i duschen och mötte sen upp Mathilda och promenerade hem till Karolina. Vi sov hos henne och därför kunde jag inte blogga något mer på kvällen.
Imorse var jag och Karolina ute på en riktig lång promenad. Vi gick, snackade och skrattade. Vi är så sjukt lika vi två. Efter det myste vi bara och drack varm choklad och sen lagade jag mat till pappsen. Det är ju farsdag idag! Nu har jag precis duschat och ska plocka in lite kläder i garderoben och sen måla naglarna. Jag tänkte gå och lägga mig riktigt tidigt idag. Oj nu fick ni verkligen veta i detalj vad jag har gjort i helgen, jag brukar försöka spara er den informationen, haha.
Iallfall, har varit den gosigaste helgen på länge! ♥ Känner att det är skönt att komma bort från all skit i skolan ibland. Det blir bara helt enkelt för mycket. Är så härligt att bara får vara med dom man tycker om. Utan att bli stressad av skolarbete och irriterad av meningslösa idioter.
Har lagrat upp med lite bilder som jag ska försöka lägga upp senare. xoxo

Tjena!

Har precis vaknat och ska äta frukost nu. Bloggar mer efter det! Bjuder på en liten fin låt som gör en glad! (hahahh)

we are the sisters

Hallo!
Nu har Ebba och co. gått hem och allt är undanstädat. Sjukt mysig kväll! Bjuder på en liten fin video på mig Ellen och Ebba. Love yoooou! Iaf, nu ska jag gå och lägga mig. TTYTM ♥ (Talk To You ToMorrow)

mornin' look

Godmorgon! Nu sticker jag strax till skolan. Har kort dag idag. Och vet ni vad? Det är FREDAG! Woooho. Så jääkla skönt! Ikväll har vi ju gäster och det kommer nog fotas en del med Ebbas superkamera så det kommer nog upp en del bilder här på bloggen efter det! :D
Ha en underbar dag i regn/snö rusket!
+ smycken & Hunter, jacka osv...

im in love

Tjena! Är hemma från stallet nu. Riktigt härligt att få rida igen! :D jag hinner inte lägga in bilderna från spanien nu för jag måste plugga ännu mer... Jag hinner egentligen inte skriva det här inlägget heller menmen! Imorgon ska jag möta upp Karolina och handla lite. Men jag tror jag hinner blogga innan det, jag har en del roliga inlägg på gång. Senare imorgon kväll kommer Ebbas familj hem till mig och äter och har det mysigt. Vi hörs imorgon, förhoppnings vis på morgonen då jag har sovmorgon! :) Godnatt!

happyface

Tjoo bree! haha skooooja
har kollat lite på greys nu och ska börja plugga alldeles strax. Om jag blir klar med min svenska uppsats och lär mig alla engelska glosorna ska jag lägga in bilderna från semestern. Så jag får jobba flitigt nu då! TTYL
ser ut som ett miffo. men iaf, jag hade mina halvnya örhängen på mig!

hade min söta blus på maj idag + jeans + converse + jacka + nya väskan.

ny design

Nu när jag förhandsgranskade ett inlägg kom jag att tänka på att jag behöver en ny design, men framför allt header. Imorgon kommer Ebba att få sin systemkamera så vi ska försöka planera in en liten photoshoot så fort som möljigt. Fast jag ska nog vänta tills jag har köpt mina UGGs så blir det lite mer vinter känsla. På tal om photoshoot så har jag en grej på gång om/med min bästis Maria. Berättar när det är klart!
Men tycker ni att jag ska köra på en vintrig eller höstig header?
Mina kära vänner får gärna tala om detta för mig imorgon, men ni får såklart kommentera om ni vill! ;)

fields of gold

Eftersom att jag redan har köpt min nyårsklänning kan jag börja planera för andra accesoarer, så som smycken. Jag hade tänkt mig ett ganska stort halsband, typ som dom under. Jag vet att H&M har ett grymt snyggt också, men det är slut. Lägger upp bild på det så fort jag få tag på en! Jag har också lite ideer på skor, men dem visar jag imorgon!
Bubbleroom / H Halsband Svart på Bubbleroom.se
Fransa Bijouterie Black på Bubbleroom.se
Friis & Co Proudly Necklace Gunmetal på Bubbleroom.se
Gestuz G-Kala-Ne Black på Bubbleroom.se
Friis & Co Clockwork Necklace As Is på Bubbleroom.se
Gestuz G-SANK-NE Multi colored på Bubbleroom.se

udda molly

Hejsan!
Jag har kollat runt på Odd Mollys hemsida och plockat ut några godbitar. Men jag måste säga att det inte fanns så mycket fint om man tittar på hur mycket kläder dom har. Dom är liksom lite udda, men det är väl det som är meningen. Självklart har dem flera fina blusar, jackor etc men det finns en hel del som inte är så fint också. Aja, smaken är som baken, det är ju så det ska vara!
Återkommer senare!
fullsize
fullsize
fullsize
fullsize
fullsize
fullsize
fullsize
fullsize
fullsize
fullsize
fullsize
fullsize
fullsize
Den stora vita koftan och den lilla plånboken här uppe är mina favoriter!

naughty or nice?

SNYGG ELLER SNYGG?!

UGG®

Funderar på att beställa ett par Uggs. Men jag kan inte bestämma mig för vilka som är snyggast. Jag har iallfall bestämt mig för låga, för dom höga är verkligen jättehöga och det är inte så fint tycker jag. :) Så vilka är finast?


snowparty

Hejsan bloggen! Jag är hemma nu efter ca en timmas promenad hem i snöstormen. Wiho vad kul! Jag har iallafall fått dagens träning avklarad! Nu ska jag iallafall göra lite thé och mysa ner mig i soffan och titta på Pretty Little Liars.
Jag samlat ihop lite bilder från H&Ms partyseason, och medan ni tittar på dom tänkte jag bjuda på en liten låt. Ha en trevlig kväll i stormen så länge, så uppdaterar jag mer senare!
En annan bra låt hittar ni här.

circus

Alfonso Ohnur - The Fashion Circus
En liten fin bild från stockholm fashion week. Hinner inte blogga mer nu! Mamma blir gaaaaaalen.... ;) natttti

ffffuck school

PLUGGAR
bloggar senare....

seriaous tjej..

Hemmaaaaaaa!

Hejsan!
Nu är jag äntligen hemma! Faktiskt rätt skönt att vara hemma igen, även fast man kommer sakna värmen och allt direkt. Något jag inte kommer sakna är myggen. Dom var tusen gånger värre än dom här hemma och man fick mega bett! :( Usch! Jag ska aldrig mer åka någonstans utan myggmedel.
Imorgon börjar skolan igen, men det känns inte så ångest som det brukar vara på söndagar! Fast vi har sjukt mycket att göra denna veckan, men jag ska nog ändå försöka ta det ganska lugnt.
Oj vad jag babblar. Jag har inte lagt in bilderna ännu, dom kommer när dom kommer. Men så länge ska ni få en bild från google på den staden där vi bodde. Just det, jag får inte glömma att tacka mina fina gästbloggare som har hållt bloggen rolig medans jag var borta! Godnatt!

 


abercrombie and fitch

3 snygga jackor från abercrombie!
kommer ett till inlägg om det men ska nog göra det tidsinställt så ni får lite senare eller något. ;)
/hanna




snygga jeans


/hanna

Hejsan bloggen! Kom på att det går att sms...

Hejsan bloggen! Kom på att det går att sms blogga! Iaf, jag har det underbart.Tycker synd om er där hemma! ;) Jag bloggar vanligt så fort jag kommer hem.puss!


HANNA HÄÄÄÄÄÄR

tjena, kom nyss hem från stan!
följde med mig syster när hon klippte och färgade håret
och sedan gick vi på stan en liten stund. :)
jag hittade dock ingenting i stan, :(
kände att jag verkligen ville köpa något men nej.
nu ska jag snart äta middag och lite så, titta på idol ikväll.
känner mig lite dålig faktiskt...
något mer inlägg kommer senare!
puss/hanna

liten hanna!! haha likblek var jag ju iaf...

(t9dsinställt(


sovkläder från abercrombie and fitch!

detta blir nog sista inlägget för mig skulle jag tro eftersom kajsa kommer hem idag!
har varit riktigt roligt att blogga faktiskt så jag får väl se om det blir någon ny blogg för mig
men skulle inte tro det faktiskt. ;)
hoppas kajsa har haft det bra iaf!

här kommer riktigt mysiga och söta sovkläder från abercrombie and fitch och en låt bjuder jag på med!
ps: det är renar på dem vita shortsen.


the fray-never say never


ha det grymt allihopa!
puss /hanna

EBBA

Här kommer massa oseriösa bilder! ENJOY









Ebba bjuder på sig själv? JAJJEMENSAN!
pusselipuss
//E


where the streets have no name

Hej, Ebba här!

Jag har egentligen inget vettigt att skriva om, men jag skriver ändå :) bara för att ni ska få något att läsa! Jag MÅSTE se 'The Lovley Bones'! Den filmen verkar asbra. Här kan ni se trailern ;) TRAILER

Om någon vecka ska jag, Kajsa och Maria ha skräckfilmsnatt! Usch va det kommer bli läskigt, men roligt! Jag är väldigt lättskrämd och rädd, men ändå gillar jag att se skräckfilmer och lyssna på spökhistorier :D Så om ni har några riktigt bra filmer som förslag får ni jättegärna kommentera dom!

Jag tycker att jag och Hanna är bäst på att blogga! Vi uppdaterar ju minst varsitt inlägg varje dag och det är ju grymt ;D Maria får skärpa till sig lite! Hihi 


Här får ni en söt bild som ni kan sitta och glo på ett tag. Bilden har verkligen ingenting med inlägget att göra ;)

<-------THERESE                         HANNA                     KAJSA------>

Puuuuusssss
//E

ANSIKTSMASK OCH THE CITY

hallå, kom hem för ett tag sedan från malin!
jag malin och olivia har bara tittat på greys anatomy hela dagen i stort sätt, hehe
och på det ätit pommes frites tallrik... ;)
sedan träffade vi jocke en stund också.

nu sitter jag hemma och är nyduschad plus att jag tog en liten ansiktsmask.
så nu ska jag upp och titta på the city åt min mamma som har som ett litet jobb att titta på vissa serier så
att allt ser bra ut. inte hackar, texten ser bra ut osv innan dem säljer dem.
händer inte så mycket mer ikväll.

jag just nu


inte seriös som vanligt haha!
kanske kommer ett till inlägg från mig ikväll!
puss/hanna

(tidsinställt)

Goding från H&M

duktiga cheyor!

fy vad duktigt vi är på att uppdatera asså!
go oss cheyor, hehe :)
nu ska jag snart sova faktiskt, ska upp till olivia imorgon kl 9 med malin och äta frukost där.
kanske blir lite greys anatomy också eller någon film, mysigt.
sedan ska vi nog träffa jocke lite också, han är alltid trevlig!

hanna är koncentrerad! hehe


nejmen en blogg är alltid roligare med bilder va? :)
godnatt /hanna

Ooopsi!

HEJ IGEN! :D

Glömde lägga in bilder i förra inlägget och jag HATAR när jag läser bloggar och det inte finns nån bild! Alltså kom jag på mig själv nu. Så här kommer lite random bilder :D
Passar även på att säga HEJ till mina gästbloggs kompisar Hanna och Maria!




EBBA BJUDER PÅ SIG SJÄLV!


<-----EBBA                                               MARIA-------->



KAJSA FICK SYN PÅ ETT SPÖKE!



<-------KAJSA           MARIA------->


PUSS

//E

what am I suppose to do when the best part of me was always you?

Hej igen alla Kajsas läsare! Ebba här :D

Egentligen har jag ingenting att skriva om, men eftersom jag har lovat Kajsa att göra några inlägg så tänkte jag göra det :) Jaaa, i alla fall så kom Johanna hem från Öland idag! Jag har saknat henne <3

Idag så har jag även vart en sväng uppe i stallet och fixat lite saker, sen så har jag bara vart hemma och slappat :) Det är det som är det bästa med lov, att man kan göra precis vad man vill! Plus att man kan sova tills man vaknar och att man kan gå och lägga sig hur sent som helst :D
Jaja, nu får det vara nog med oviktiga saker som ingen egentligen bryr sig om x) 
 
Här är en bra låt som jag tycker att ni ska lyssna på! :D KLICKA
Puss ;*

//E

KALAS

tjena, härligt att några andra också gästbloggar.
kände mig lite fånig när bara jag gjorde det hehe.
ska iaf ha kalas för min bror nu och sedan ska jag antagligen hem till jocke eller anton för nhl och guitar hero eller liknande!
malin och olivia hänger också med. ;)

såhär ser jag ut nu!
tänkte faktiskt ta bild på mina kläder men det blev inte bra så fick skita i det.

seriöstjej.se ?
jaja, hoppas ni får en go kväll.
/hanna

Nyårs klänning (tidsinställt)


EBBA GÄSTBLOGGAR!

Tja!
Jag är en av Kajsas gästbloggare denna veckan och jag hade tänkt o lägga upp ngt roligt här :) Jag hoppas verkligen att Kajsa har det bra och jag måste ju säga att jag saknar henne! <3

Jag har precis tittat igenom bilderna på min data och jag har hittat några godingar som ni kanske vill se ;)

<---- EBBA              KAJSA----------->

Jag och Kajsa någon gång för jäääääättelängesen ;D Kajsa fick alltid vara den fina, rosa prinssesan. Medan jag fick vara någon blå liten gubbe med en strut på huvudet :(



<------KAJSA                     EBBA----------->

Det här är jag och Kajsa på vårat första ridläger typ! Erkänn söta? Undra hur gamla vi var här? Typ 9 år kanske :P Den söta ponnyn i mitten var i alla fall min lägerponny Pelle :D 



<-----EBBA                                    KAJSA------>

Här är jag och Kajsa typ förra vintern, HAHAHA! Lite skillnad från de förra bilderna va?



Nu ska jag nog sätta mig i min favorit saccosäck och sätta på nåon mysig film med en kopp varm choklad! MUMS :D Vi får höras någon annan dag, PUSS :*

//E


Gästblogg av Maria :D

Nu när Kajsa e borta så skulle jag vara snäll och gästblogga åt henne ;)
Har ju gått lite sådär eftersom detta e första gången jag skriven sen hon åkte :P

Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag antar att Kajsa har bättre väder än vad vi har här hemma i Sverige :)

Skriver mer när jag har något att skriva ^^
/maria

rygghalsband (tidsinställt)

Det här har jag bara sätt någon gång förut, men det är ju riktigt snyggt! Fast det kanske är mer somrigt.
s
källa

cause baby, you smile i smile

hade ingen bra rubrik så fick bli en rad av justin biebers låt u smile.
men nu ska vi inte prata om det mer..
tänkte bara lägga upp ett inlägg till om dessa söta "pannbanden" från lindex.

79.50:-
supersöta tycker jag!
ska nog inskaffa mig kanske. ;)
godnatt från mig /hanna


2 fina från bikbok.

här kommer 2 exempel på julklänningar.
den blåa finns även i svart vit och puderrosa tror jag!
den svarta har jag inte sett i någon annan färg.
/hanna



Jimmy Choo & UGG

Jimmy Choo har gått in och designat en kollektion för UGG's. Dom var riktigt fräcka! Priset ligger mellan 725 euro och 425 euro. Alltså ungefär mellan 7250 och 4250 svenska kronor. Lite väl saftigt kanske?
Mandah - BUY NOW Kaia - BUY NOW Sora - BUY NOW Kaia - BUY NOW Starlit - BUY NOW




RSS 2.0