Blogg listad på Bloggtoppen.se kajsaruth -

make the hard easier

Hej på er! Har en kladdkaka i ugnen och sitter och tittar på reprisen på Bachelorette Sverige. Ska börja följa det tänkte jag! Återkommer senare med outfit osv! Vad sugen jag blev på färska jordgubbar nu. Haha randoooom!
Bjuder änna på den.

jag kallar på daj

Hejhej! Kom hem för en stund sen. Har varit på fika hos några vänner. Ser att det börjar snöa nu också precis när jag skriver detta. Jo men det är alltid kul med snö.......... FY.
Ska be min syster ta bild på maj sen så ni kan få se dagens outfit. Ska bara vänta tills det slutar snöa. Bara för att jag skriver detta nu så kommer det snöa hela dagen och kvällen. Bajs Sverige. TTYL
Gillar dessa. Ser väldigt höga ut på denna bilden men tror de är snyggare på. Måste införskaffa
ett par höga jeansshorts inför sommaren!

earth hour

Hejhej! Hemma nu efter en supermysig födelsedagsmiddag på stan. Var och käkade på Bamboo och köpte godis på 4gott, hehe. Nu ska jag titta på film och sen sova. Ha det gos, puss!
Conan: You meet all of these fans who just start crying…Justin: I know.Conan: The minute you see them… How do you deal with that in that moment? What are you trying to do? I mean, does it ever get cra- Does it ever get weird for you where you think ‘I don’t know what to say to this person’ their reaction is so extreme?Justin: Uh… well, when a girl just cries it’s just like, like I don’t know why you’re crying… You should be like, happy.. I don’t know… smile! Don’t cry!
Kolla leendet i slutet!

come come back soon

Fick lite inspiration av det fina vädret så jag satte ihop en sommar outfit. Längtar grovt tills man  verkligen kan sätta på sig sånna här grejer:
Det där halsbandet har jag paxat ;). Jag måste ha det!!

O'boy eller O'hoj?

Godmorgon!
Oboy vilket vackert väder! Solen skiner idag. Haha
Har precis gjort en fett god smoothie och ska titta på OTH. Tänkte ge er mitt lilla recept på smoothien:
ETT STORT GLAS:
* 1,5 dl apelsinjuice
* 1 dl naturell youghurt
* 1 banana
* 1 dl frysta jordgubbar
* 1 dl fryst mango i bitar
Sen är det bara att mixa ihop allt!

feels like i'm drowning without your love

Hello. Ska lägga mig och läsa nu och sen sova tidigt. Riktigt lugn fredag. Kan behövas eftersom att jag ska ut imorgon! Måste fixa ett antal grejer innan jag ska ut men jag ska försöka klämma in en del uppdatering. Morgondagens outfit kan jag dock lova! PUSS
Glad chey

fascinated by a love affair

Tjenix. Har hängt en stund med Hanna nu på kvällen. Skulle på skräckfilmskväll med ett gäng vänner men jag orkar inte riktigt gå fler än tio steg utanför dörren så jag hoppar den. Stannar hemma på min systers twilight-kväll istället. Många olika temakvällar nu för tiden! Pappa har tjatat på mig hela veckan nu om att vi ska baka äpplepaj så jag får väl göra det nu då, haha!
Har suttit och kollat runt på olika klädsidor, och så tänkte att jag skulle ge kappahl en chans. Är verkligen aldrig inne i deras affärer nuförtiden. Tyvärr blev jag lika besviken som jag blivit tidigare och hittade ett snyggt plagg. Skärpning Kappahl!
Tyckte denna var rätt så fin. Finns i turkos också. Kostar dig 249 kr och finns då på Kappahl.

YOU CAN RUN BUT YOU WONT COME FAR

VAD KAN DETTA VARA?

we can go nowhere but up

Tycker verkligen den transparenta långkjolen är ett utav vårens måste-ha plagg!
VILL HA

we can make the sun shine in the moonlight

Vaknade för ett tag sen. Är ledig idag så jag ska bara slappa och plugga. Ska även beställa skolavslutningsklänning när pappa kommer hem. Berättar om kvällens planer senare!
Nu har H&M fått in dom här godingarna igen. Spanade på dem förra sommaren och tycker faktiskt dom var snäppet snyggare då. Hade helst haft dom i ljusrosa. Men ska nog slå till ändå!

säg aldrig aldrig

Hej på er! Hänt mycket i skolan idag! En del bråk osv. Men inget jag ska ta upp mer här ifall någon utav dom inblandade läser detta! Nu väntar jag på att mina kakor ska bli färdiga och lyssnar på JB. Var ju på Never say never igår. Bästa film jag sett! ♥ Hoppas han kommer hit till Sverige nästa turné.
Snart ska jag ta moppen ner till skolan igen. Vi ska nämligen "ställa ut" vår film vi har jobbat med. Vet dock ej hur det blir med det iom att inte alla i vår grupp ska vara med. Får hoppas på det bästa!
Ha de! Puss

next 2 you

Hejhejhejhej! Kom hem från mitt utvecklingssamtal nyss och har ätit lite och så. Gick väl helt ok antar jag! Fast det betyder inte att jag tycker om skolan. Är så jävla trött på skolan att det är helt galet. Får ryck på alla onödiga arbeten, som till exempel ett om Agust strindberg och Selma Lagerlöf. Vi ska kunna exakt hur dom har växt upp och levt + att vi ska skriva en uppsats om det + att vi ska läsa 6 noveller från varje författare och svara på 2 miljoner frågor om dom. HATA.
Nej nu ska jag inte klaga mer. Bara att gilla läget helt enkelt!
Halv nio blir jag upphämtat för bio inne i stan. Blir Never say never då såklart! Ser fram emot det!! Har köpt naturgodis så det blir perfa. Efter det blir det att sova direkt eftersom att vi börjar hyffsat tidigt imorgon. Ska ta med kameran och försöka dokumentera hur snygga vi är i 3D glasögon! Haha!
Har ni hört Justin och Chris nya låt?! Grym, synd bara att inte Justin sjunger så mycket!

Men snygg!!

i was born this way hey

Ni måste lyssna på dom här tjejerna alltså! Grymma!

wroom-wrooom-wroooooooooom

Hej på er! Har varit uppe hos mammi och hämtat moppen nu. ♥
Dock har den några små fel så den behöver lämnas in på service...

Blur

Godmorgon! Slänger upp dagens outfit lite snabbt innan jag ska till skolan. Ha en bra dag. Puss
Oj vad suddig den blev!

i know there's sunshine behind that rain

Tack för att du finns ♥

you make me smile

Städade som sagt förut, så nu tänkte jag visa er min fina hylla! Dock brukar den vara lite (okej, mycket) stökigare. Nu blir det i alla fall solsidan med mina kära vänner Ben och Jerry. Ciao!
Vad tycks?

Kalimera

Godmorgon! Blev att jag åkte med mamma och Mikael in till stan igår och åt på restaurang. Kalimera tror
jag den hette, den var verkligen super bra, ni borde gå dit!
Nu på morgonen har jag bara slappat och städat lite. Ska duscha och plugga sen. Riktigt lugn söndag!
Lyckades hitta ett snyggt nitskärp när jag var i stan i fredags. Har letat efter ett länge så detta var perfa!

Man glömmer aldrig en KK

Har haft en halvbra dag men nu ser det ut som att kvällen blir muy bien! Födelsedagsmiddagen som skulle äga rum ikväll blev inställd. Tråkigt! Men nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra ikväll, gå ut med familjen på resturang eller dra hem till Ebba på filmkväll. Kanske kan slå två flugor i en smäll och hinna med båda under kvällen? Aja det löser sig. För övrigt har jag spenderat min eftermiddag solandes på baksidan i bara linne och shorts. Amazing! Och jag frös inte ens. Ska kanske till och med ta moppen ner till Ebba. Känns som att våren är på väg på riktigt nu!
Har inte alls orkat fixa mig idag, så det blir en casual facelook. Ska lägga upp outfit sen också om det blir så att jag hänger på resturang grejen!

knowing that I let our love go

Dunkar musik på högsta nivå för att inte känna mig så ensam. Känner hur basen vibrerar i golvet, hääärligt. Mycket Glad att jag har hittat min nya blogg-favvo:

so happy that i can cry when i'm with you

Fick lite energi. Lite. Punkt

bläbläblä

Hej på er. Ingen bra idag alltså. Uuuuuuuuuusch och fy. Har varit i stan i äckel vädret. Ska vara ensam hemma ikväll. Nej men det ska ju bli jättekul och så, verkligen..... Haha nä asså fy fan vad jag är trött. Ska försöka blogga senare, annars blir det nog oth-kväll för min del. Hoppas riktigt mycket att er fredag blir bättre än min!! puss

vår

Kom hem för en stund sen. Har hängt lite med hannapanna och tessan. Göttmos. Ska gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorgon. Börjar 8.00 med hemkunskap. inte den bästa kombon! Ska kolla det nya avsnittet av pll också tror jag. Måste bara säga att det är grymt att det typ har blivit vår. Så jäkla härligt när det är ljust ute när klockan är sju på kvällen och massa barn springer runt och leker. Då vet man att det är våååååååååååår. Tack och hej, lingonpastej!

:(

Tjenamittbena! Måste plugga direkt nu så hinner inte blogga något mer today. Kanskekanske sen ikväll. Puss!

bonnig

Hejsaaan! Riktigt skön morgon idag. Har bara tagit det lugnt och dunkat musik. Ska strax slänga mig på cykeln till skolan. Har varit lite dåligt med outfit bilder på sista tiden så ska försöka bättra på det! Vi höres när jag är hemma från skolan. PUSS /k

every night is another story

Hej på er! Har bara varit hemma och degat i myskläder och pluggat hela dagen. Nu lite tidigare ikväll gjorde min syster glass åt oss. Ska äta den strax samtidigt som vi kollar på solsidan. Perfekt slut på söndagen! Tänkte lägga upp receptet på glassen:

CHOKLADGLASS:

3 dl mjölk
1 dl vispgrädde
1/2 dl brunt farinsocker
1/2 dl strösocker
4 äggulor
100 g mörk choklad
+ 75 g vit choklad & 75 g mörkchoklad

Vispa äggulor och allt socker vitt och pösigt. Värm grädde och mjölk i en kastrull (får inte koka!!). Vispa ner äggsmeten och tillsätt 100 g mörk choklad. Vispa tills chokladen smält och smeten har börjat koka (får inte koka här heller!). Häll upp smeten i en bunke och kyl i kallt vattenbad. Kör smeten i glassmaskin till lagom konsistens. Hacka resten av chokladen och rör ner. Färdigt!

Chokladglass


Tack och hej, ha en trevlig söndag! /k


en français


single n' ready to mingle

Sitter och pluggar och lyssnar på Justin Bieber. Gött! Kom på nu att jag har köpt biljetter till JB-filmen never say never. Ska gå på premiär dagen med Hanna. Hoppas verkligen den är bra! Tråkigt bara att det är så långt kvar :( TTYL /k

Nothing to lose, nothing to prove

Godmorgon! Vaknade tidigt idag med. Har dragit på mig en förkylning också. Vill bara att det ska bli sommar.

are you true?

Har tittat på melodifestivalen större delen av kvällen. Hängde även lite tid med Hanna och Ebba. Gött att Eric vann! Han är ju snyyyygg. Kanske inte den bästa låten trots allt! Ska gå och lägga mig riktigt tidigt idag, men ska kolla lite oth först. Morgondagen ska spendenderas vid läxböckerna och jag ser verkligen inte fram emot det. Puss /k
grym!

gästblogg!

Hallå Kajsas läsare! Hanna heter jag, Kajsas frieeeeeeend.
Hon får uppdatera mer tycker jag allt? ;)
Iaf så tänkte jag bara kommentera det som någon hade skrivit om att hon "snodde" bilden med nitarna på från min blogg? Hon visste inte ens att jag hade lagt ut den, och jag bryr mig inte om hon lägger upp den. Speciellt inte eftersom att vi inte tänkte på samma saker när vi såg bilden. Jag syftade på nitarna, hon på linnet. Tycker även som Kajsa att det är väldigt konstigt att den som kommenterade vet att jag och Kajsa är klasskamrater? Då måste det ju nästan vara någon i typ våran klass som har skrivit kommentaren? :)
Skitsamma, lite konstigt bara att man inte vill stå för det man skriver.

KAAAAAAAAAJSA UPPDATERA MER NU! :)

Tack för mig! /Hanna

suddenly I see

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och kunde inte somna om. Typiskt på en lördag. Men jag ska titta lite på OC innan jag går ner och äter frulle. Sounds pretty good! Ville också tipsa om att kolla in H&Ms nya bikini kollektion. Grym är allt jag har att säga. Speciellt den här virkade bikiniöverdelen:
Hörs senare, puss /k

hoppas inte att du är min vän

SVAR: Hej på dig Madde! Vet du vad? Jag hade inte läst min vän Hannas blogg innan du kommenterade. Därför visste jag inte att hon hade lagt upp den. Grejen är att jag tror att hon syftade på shortsen och jag på linnet. Uppskattar väldigt mycket att ni lämnar en bloggadress så att jag kan besvara era kommentarer, men det är bra om det finns någon blogg under länken också. Misstänker faktiskt att den som har skrivit denna kommentaren är någon jag känner, eftersom att varken jag eller Hanna har länkat varandra..? Buuuusted

Dreamoutfit

Skulle inte detta passa bra på typ skolavsluningen?:
klänning hemligt / earcuff jfr / skor asos / clutch H&M by Elin Kling

it's party time

Blev så otroligt sugen på att sätta ihop färgglada och enkla vita somriga outfits imorse. Och att shoppa. Synd att jag sparar. Kanske kan bortse från det bara en liten stund. Ska nog försöka dra mig in mot stan någon dag!





Ska fixa ett sånt vitt trasigt linne! SÅ fint med en knallrosa bh under!

källa


Mrs rainy

BLoggar lite snabbt nu innan jag ska lägga mig och plugga. Skulle egentligen tittat på Mr sunshine som har premiär idag men jag känner att jag inte riktigt orkar det. Har inte så mycket mer att säga just nu så vi hörs väl imorgen! puss och kram /k


fear and feathers

Äntligen har jag fixat till det hela så nu funkar det att blogga igen! Ska försöka blogga i normal skala men vet ej hur det kommer att gå nu när det är så mycket i skolan.
Startar i alla fall upp direkt med lite skön inspo!



vår!!!

Hejsan! Har precis kommit hem från en födelsedagsfika och ska kolla lite PLL. Ska ut på pw med Hanna sedan också. Denna veckan har varit ganska skön faktiskt. Har dock pluggat lite mindre än vad jag borde gjort. Det jag egentligen ville säga med detta inlägget är att blogg.se inte fungerar på just denna bloggen. Det är alltså inte min dator som jag har trott innan. Verkligen jättekonstigt, i och med att min lookbook (http://kajsaruth.blogg.se/lookbook/) fortfarande funkar att blogga riktigt på. Så jag tänkte faktiskt sluta blogga på denna blogg.se bloggen och hitta en annan domän på en annan sida. Tråkigt nu när läsarna hade börjat öka... Men det finns inte mycket att göra åt det. Hoppas ni får en underbar och solig helg, så hör jag av er när jag har börjat blogga någon annanstans! PUSS

RSS 2.0