Blogg listad på Bloggtoppen.se kajsaruth -

sova hos karro♥

Hej bloggen!♥
Idag har jag vart i skolan. Supersegt.
Sen kom jag hem, till stallet och hoppning med Pajas(:
Karolina - the one and only hade Kasper - the cutest pony! hahahahaha!
Vi hoppade lite studs och lite bana, superkul! 
Nu sitter jag här och bloggar hemma hos karro, hon ligger bredvid mig och är typ aaaaaaaastrött typ. Sen ska vi sova. Inte nu.
Vad hittar ni på en kväll som denna?


 

karro & kasper


©♥
hade ingen bild på mig och pajas, så vi improviserade lite (:

puss, nu ska vi sova!
/kajsa♥ & karro♥

Skolavslutningsklänning...?

Morsningkorsning! För nån dag sen var jag inne på lite hemsidor och kollade på kläder. Och nu har dom ju börjat få in typ vår och sommar kläder så jag kollade lite på klänningar och sånt... Jag vet att det är lite tidigt för det för det är ju ändå snö ute fortfarande, hehe, men man blilr på gott humör av att kolla på sommar kläder ;). Jag hittade iallafall en klänning som skulle passa perfekt som skolavslutningsklännig. Men vad tycker ni? Är det för tidigt för att kolla på det? :)

Aja, sen ska jag iallafall träffa Karolina ♥ puss på det, haha


Här är den söta klänningen som jag vill ha på skolavslutningen!

avatar snart!

Snart ska vi åka in till stan och se Avatar på bio. Det var inte 3D som jag trodde... menmen.
Har passat kusinen idag en stund och åkt till stallet. Hade mina nya skor men förfrös ändå dom stackars fötterna!

Nu ska jag fixa mig och sen ska vi åka. Bloggar ikväll efter bion. Sen ska ja se ett avsnitt paradise, nån mer som ska göra det?

Snart är det dags för paradise...

Har varit på fristående träning kombinerat med styrka och kondition, svin jobbigt! I slutet mötte jag iallafall hanna :).Om tio minuter släpps det första avsnittet (tror jag, kan vara fler) på tv6play :D. Jag ska kolla! 

Efter träningen har jag suttit och pillat med designen men det funkar inte alls... Det går inte att lägga in en header. Någon smart som har lust att hjälpa mig? ♥


Dagen outfit + nya smycken!

 
Dagens outfit. Jeans och Ny top från "oxmo". Ny Klocka "o.n.e", armband i olika färger 






Aaah!

nu blir jag sur! Det 21:a avsnittet finns inte på tv6 play än!


häst- och ridtips...

Ja, nu tänkte jag börja lägga upp ett häst-eller ridtips varje dag. Det kan handla om något knep jag har kommit på själv eller något som de största stjärnorna tipsar om. Det första tipset kommer imorgon :)
nu ska jag gå och lägga mig, puss gonatt!

min tv har inte tv6...

så jag kan inte se på paradise hotel! Förhoppningsvis ligger det uppe på tv6-play imorgon bitti...
har bokat biljetter till Avatar imorgon på bio. Undrar om den är bra? Vi ska gå på 3d versionen så den är nog häftig ändå..


godmorgon!

godmorgon allihopa! nu har jag ätit frukost och snart kommer min mamma som ska köra mig till min mormor. där ska jag passa min kusin några timmar.
vet ni en till sak som händer idag? joo, paradise hotel börjar idag! :D skojjigt, eller hur!
nu ska jag sminka mig, så vi hörs senare! dagensoutfit kommer också ikväll!



det ursprungliga gänget i ph. dock har några lämnat hotellet...

bara ett halvår kvar!

kom och tänka på att det bara är ett halvår kvar nu till min födelsedag! och vad händer när man fyller 15? man får köra moppe! men då måste man ha en moppe att köra på ju, och det har inte jag. så nu mitt i natten började jag titta på moped. hittade en fin på blocket, ska visa papi tror jag. men man vet ju aldrig med begagnade grejjor, dom kan ju vara i bajs-skick, haha. det kanske möjligtvis är någon som har en söt lite moped tillsalu som jag kan köpa? ;)

får tänka vidare imon, puss


nyår och allt!

hej igen! ska börja blogga igen! :D sanknar bloggen nu... även om det inte är så många läsare, hehe. men aja. nu har det ju varit nyår och allt medans jag inte har bloggat. vad gjorde ni på nyår? själv åt jag middag med min och ebbas familj. till förätt nån typ skagen toast, varmrätt oxfile och potatisgratäng o efterätt choklad fondant med annanas och passions fondant( som förövrigt jag och ebba fixade *stolt* hihi). Mums! efter middan träffade vi maria och hade det superduper kul! sen vid tolvslaget gick vi o träffade några andra. sen gick jag o ebba hem o satte oss vid datan o typ halvsov, höhö. kul vare iallafall!

på lovet har jag mest degat, haha. vart med kompisar suttit vid datan osv. vid jul så åkte hela släkten upp till mormor och firade där. fick massa julkklappar som ja inte orkar lägga upp bilder på, men blandannat en mobil :D.

har ridit en del på lovet också. är sjukligt kallt, speciellt om man har så utslitna ridskor så det är hål (!) i dom. men idag har jag varit duktig och åkt till svensk ridsport i kungsbacka och köpt ett par fodrade ridskor. ville köpa ridstövlar men mami o papi säger att jag ska vänta till födelsedagen... får se om jag kan hålla mig, hihi.

bilder kommer nog imon från nyår ;)

RSS 2.0