Blogg listad på Bloggtoppen.se kajsaruth -

duktigtjej.se

gud jag saknar att blogga!
har själv haft typ 5 olika bloggar, om inte mer!
därför jag uppdaterar rätt mycket på kajsas blogg när man ändå får liksom hehe.
iaf så ska jag till stan nu så tänkte bara visa hur jag ser ut för er!



ha en bra dag!
tror det kommer något mer tidsinställt inlägg som kajsa har fixat men vet inte riktigt.
puss/hanna

topshop (tidsinställt)

En utav topshops nya kollektioner. Tyckte det mesta var väldigt fint. Men det känns lite somrigt. Spana in den här!
Look 6Look 5Look 4Look 3Look 1





musik

hej igen, hanna här..
lite musik jag gillar, både nya och gamla låtar!

angel-akon


you found me-the fray


u smile-justin bieber


fuck you-cee lo green


en vanlig dag-ulrik munther


ha en trevlig kväll!
puss/hanna

hanna gästbloggar!

hej, alltså jag som är hanna.
tänkte passa på att gästblogga lite nu när kajsa ligger i solen i spanien..
inte alls avundsjuk, nejnej verkligen inte ;)
hoppas hon har det bra där hon är iaf!

här är en höst/vinter outfit jag inte skulle tacka nej till!




med lite smycken, halsduk mössa vantar och en skinnjacka tillexempel blir detta toppen!
väldigt mycket svart dock, därför kan man ha turkosa ringar eller något annat färgglatt på tex halsduken som livar upp det hela!

kommer blogga mer under veckan.
puss kajsas läsare och hoppas ni gillar detta. :)

ledig. nanana

Hej på er!
Jag har just kommit hem från skolan, har bara varit där och gjort ett prov. Jag har tagit ledigt resten av dagen så att jag ska kunna packa. Pilutta er! haha.
Iallfall, jag åker ju imorgon, så då kan jag ju inte blogga på hela veckan. Men när jag har packat färdigt ska jag fixa tidsinställda inlägg för ungefär hela veckan. Jag har även pratat med några utav mina kompisar så att dom ska vara snälla och gästblogga här under veckan. Så det blir nog lite att läsa här iallafall! Nu ska jag packa och sedan hoppa in i duschen. Kanske kommer ett videoinlägg sen? Pöss

Nelly/Greta/Pissemaja ♥

Min gerbil håller på att dö... Den ligger och skakar och kan nästan inte öppna ögonen. Så jag ska hålla den sällskap ett litet tag till och sen ska jag gå och lägga mig. Vi hörs imorgon!

pluggggga

Är hemma nu och har tittat på ett avsnitt av PLL. Älskar den serien! Ialllafall, nu ska jag vara duktig och plugga en stund innan jag åker till stallet.
Petroff Kappa Gloria svart - bild 1
Snygg jacka!

fluff

Godmorgon! För en gångs skull hinner jag blogga på morgonen! Ni får en dagens outfit + facelook. Men smyckena är inte med på bilderna, jag har inte tagit på mig dom än. Jag har börjat bli lite nervös över resan på lördag. Vill inte bli så åksjuk som jag blev när vi flög till usa.. :( Men det löser sig nog! Nu ska jag kolla upp lite mer om den där pressvisningen och sen åker jag nog till skolan. Just det. Jag är ju borta en vecka, så jag ska försöka fixa tidsinställda inlägg  imorgon för hela veckan. För jag kommer inte ha med mig någon dator... Berättar mer när jag kommer hem! Ha en underbar dag, puss!
asseriös

buu

Jag skrev lite med min kompis från cheeren nyss, och jag blir så himla deppig av att tänka på att jag slutade... Jag blev ju till och med uttagen att få börja i tävlingslaget. Det var ju så sjukt kul! Jag tränade en gång med det "riktiga" laget, och ändå kände jag direkt att det skulle bli jättebra med alla människor där och alla var så roliga. Och byggen, roligast av allt. Alla behövde verkligen jobba tillsammans och man var alltid tvungen att ge gärnet. Det var väldigt jobbigt men ändå så galet roligt när man lyckas göra tex en riktigt bra show-and-go. Gaaaad vad jag saknar det. Och jag tränade ändå bara en gång. Funderar allvarligt på att börja igen. Men jag tror inte jag kommer klara av alla krav och sånt. Man får inte planera in resor vissa månader osv osv. Jag vill ju ändå satsa på ridningen. Jag vet att jag aldrig kommer kunna satsa ordentligt på cheerleadingen ändå. Man måste vara grym på gymnastik, och det är inte jag och kommer aldrig bli hur mycket jag än tränar. Gymnastiken är den tråkigaste delen av cheeren så jag kommer aldig bli tillräckligt pepp för att bli bra på det. Visst jag kan hjula och göra kullerbytta hyffsat, men om man tittar på dom riktigt duktiga cheerleaderna så gör dom salto, handvolt, flickis och sånt. Så då är frågan om jag ska låta cheeren ta så mycket tid, och lägga mindre tid på ridningen..? Får fundera på det. Kan inte bestämma mig nu.
over and out

usa

Närmare än så här kommer vi inte dagens oufit. Min kamera ville inte alls samarbeta så det blev bara bild på överkroppen. Jag hade på mig min nya tshirt och min fina vita klocka som jag inte har visat för er ännu!

systrar i jeans

Tjaaa!
Stannade kvar i skolan ett bra tag och pluggade. Duktigt va? Nu sitter jag iallfall och läser systrar i jeans, dricker the och äter upp resten av min bakelse jag fick igår. För igår hade jag ju namnsdag! Fick påminna mamma om att jag hade det, och då var hon gullig och köpte bakelser, haha.
Lägger upp dagens strax!
Är inte hon grym?! 100 gånger bättre än orginalet

latest

1:2:
3:
4:5:
Mina senaste outfits. Vilken tycker nu bäst om? Min favvo är nog trean. Gillar långklänningen!

seg

Jag har inte bloggat på ett tag, men jag har inte haft tid eller ork. Idag har jag städat och pluggat, och igår var jag i stan. Köpte en tisha, som jag tänkte ha på mig imorgon så ni får se den i oufiten. Köpte även hälgrepp eller vad det heter. Så nu  kan jag äntligen börja använda mina pumps. Wihhhooooo. Tror faktiskt inte jag kommer använda dom så mycket ändå... Tusan vad trött jag är! Ska gå och lägga mig nu, men först har mamma lovat mig massage! Jag ska försöka blogga som vanligt imorgon, men ni får stå ut så länge!
godnatt!

godafton mina damer (och herrar)

Nu har jag varit hemma ett bra tag och flängt runt och fixat med lite allt möjligt. Tävlingen gick perfa om ni är intresserade! Just nu sitter jag och tittar igenom gamla filmer med hopptävlingar och gymnastiktävlingar. Det är kul att se hur man såg ut nät man var liten och komma ihåg allting!
Såg att jag hade fått en inbjudan till en pressvisning av en ny komedi. Vet inte om jag ska gå..? Får ta med mig en vän och då vet jag ju inte vem jag ska välja. Aja, det löser sig!
Funderar på att köpa dom här inför nyår. Farligt snygga, men jag tror inte att dom är såå svåra att gå i. Det ser ju ändå ut som att dom har ungefär tre centimeter platå?

stripes s/s 2011 (TIDSINSTÄLLT)

Godmorgon! Idag gick jag upp alldeles för tidigt. Jag är nu på ridklubben och anordnar en tävling för dom lite mindre barnen. Hoppas för eran skull att ni fortfarande ligger och sover! Hörs när jag kommer hem! Puss
fint!

lagerpålager

Jag och Ebba skulle egentligen gå på bio ikväll men det går inga bra filmer så sent. Så det blev en hemmamys kväll istället. Jag ska ju faktiskt upp tidigt imorgon. Bläääää, jag orkar inte. Ska fixa ett tidsinställt inlägg som kommer upp imorgon bitti så att ni har något att suga på tills jag kommer hem! Godnatt!
Karolina Kurkova in layered knits
Karolina Kurkova in layered knits
Karolina Kurkova in layered knits
Karolina Kurkova in layered knits
Karolina Kurkova in layered knits
Karolina Kurkova in layered knits

fortfarande trött!

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen och har ätit frukost och spelat cut the rope. Det spelet är nog det roligaste som finns just nu på iphone! :D
Men jag måste ju kommentera vädret. För er som inte bor runt Göteborg kan jag berätta att det är förjäkligt! Det regnar verkligen hela dagarna, plus att det blåser och blixtrar. När jag körde moppe häromdagen så var jag på väg att välta för att det blåste så mycket! Och då körde jag på en raksträcka. Så jag fick köra i 25-30 hela vägen hem. Inte kul! Ska bli underbart att åka bort ett tag. Åker ju om exakt en vecka!
Iaf, idag händer det verkligen inget speciellt, jag ska upp till stallet en sväng senare och förbereda inför tävlingen imorgon. Sen ska jag försöka städa i mitt rum och även plugga :(. Ni hör hur det låter. Ingen rolig lördag för mig alltså. Men vi har jätte mycket nästa vecka i skolan och jag vill iinte behöva sitta uppe hela nätterna sen. Fast jag kanske struntar i att plugga och möter upp någon kompis ikväll istället.
Kände att det blev väldigt mycket onödig information nu. Ooops, nu kommer min syster och hennes kompisar så jag måste springa upp till mitt rum och byta om till mågot annat än pyjamas! puss

trött chey

Guuuuuuuud vad jag är trött. Jag orkar inte blogga nu med bilder och sånt, får göra det imorgon istället.
Godnatt ♥

filmmys

tjena!
Vi sitter och tittar på film, så jag kan inte uppdatera just nu egentligen. Vi kollar på Dear john. Verkar bra än så länge! S¨g att blogg.se har gjort så att man kan ha tidsinställda inlägg nu också! Great!
TTYL

stress

Hej!
Såg att tiden runnit iväg, och nu måste jag skynda mig till stallet. Jag bloggar mer när jag kommer hem. Såg en lite rolig status på facebook: Om din vän är kvinna och har lämnat köket, så sätt detta hjärta på din logg för att påminna henne om att mackorna inte brer sig själva ♥
Haha! Puss

Godmorgon

Nu sitter jag och äter frukost framför vakna med the voice. Idag har vi genrep på musikalen på den riktiga scenen med dom riktiga kläderna! Gud, jag är redan nervös inför imorgon. Då smäller det! Jag lägger upp lite bilder från igår, ska strax gå till skolan.
hörs senare!

tjejerna samlade

naaaaw


tips

 
Denna godingen kostar bara 150 kronor på bubbleroom på fredag! Jag skulle nog satsat på den om jag inte redan hade en klänning.


im in love

 

Bild
Är inte dom här alldeles underbart perfekta?
Vet inte ritigt när jag skulle använda dom, men kanske på nyår. Passar bra med min klänning!

nya favvon

Hej på er!
Ännu en dag med dans i skolan, och på eftermiddagen åkte vi in till stan och gick på gymnasiemässan. Var helt virrigt där inne, men jag fick med mig en hel kasse med papper och broshyrer om olika skolor. Träffade även lite andra kompisar där, bland annat en tjej från cheer-laget, så det var roligt!
Nu ska jag lära mig att spela denna sköna låten på mitt piano! talk to you later



Mu, haha

Jag tänkte bara lägga upp en video från förra veckan lite snabbt innan jag går och lägger mig. Enjoy! ;)


ännu en fashionlover

Jag har hittat en till sån där mega bra mode blogg. Uuunderbart! Tror att denna är rätt så känd, men ändå! Ni hittar den här ♥

källa

Nu ska jag på möte. Jag hör av mig efter det, pussisar


det finns inga dåliga kläder, bara dåligt väder

Haha, rubriken! Håller verkligen med den som hittade på det. Fick köra i snigelfart hem för det var så mycket vatten på vägen.
I alla fall, denna veckan har vi musikalvecka. Det innebär att vi under hela veckan ska öva in en musikal som vi ska visa upp för hela skolan på fredag. Vi har blivit indelade i olika grupper, och jag valde dans. Det är väldigt roligt men jobbigt!


"Mitt" lag i dansgruppen. Jag står längst bak till höger med prickig tröja.

Här dansar vi vals. Segt!

Boxning är ett steg i vår dans.

Det andra "laget" i dansgruppen


sötnosar

Lite bilder från igår:
Gulleplutten. Hon har lånat både min blomma och rosett och satt bredvid
varandra :')

snåljåp

Nu har jag varit hemma ett tag, men precis när jag ska sätta på datorn kommer mamma såklart och tvingar mig att städa. Tjatmorsa!
Jag köpte inget i stan. Jag har blivit så där snål igen. Jag har liksom perioder, en månad shoppar jag upp nästan alla mina pengar och nästa köper jag ingenting om det inte är nödläge. Jag ställde till och med ifrån mig ett stort jättefint nagellack för 29 kronor idag. Men jag måste ju spara till Spanien resan. Vi åker om två veckor! wiho
Gårdagens outfit.Tunika med axelsmycken, leggings + ankelboots & päls. Ingorera strumporna!

Dagens outfit. Skjorta, shorts, nylånstrumpor, converse, "halsväska", vanlig väska och Min nya pälsjacka!

stan!

Godmorgon!
Jag ska åka in till stan med mamma och syster alldeles strax, så jag hinner bara blogga lite snabbt. Vi ska leta vinterjackor och ha det mysigt. Jag lägger upp gårdagen- och dagens outfit när jag kommer hem.
Puss!
Lockarna från igår satt kvar så jag körde på dom, fast inget smink.

tonight

Hej! Har inte bloggat något idag, har haft fullt upp! Jag är på födelsedagsmiddag nu, så jag hinner bara slänga upp några snabba facelook bilder... Hinner inte heller svara på några kommentarer nu, men jag gör det ikväll.
Jag hör av mig senare. Ha en underbar kväll! Puss

p-p-p-party every day

Jag vet att det inte bara är jag som drabbas utav klädkris på morgonen. Så nu har jag ett litet tips, besök den här bloggen. Jag lovar er att ni inte lämnar den utan en massa lust att shoppa!
Image and video hosting by TinyPic
Jag tror den här bilden säger rätt mycket om hla bloggen. Så härlig!

ta mitt skimmer för jag brinner

Underbara bilder. Gillar den första mest, den är kaxig på något sätt. Typ isdrottningen i Narnia
källa

svar på kommentar:

Jimi, jag är ledsen, men jag förstår inte riktigt hur man kommenterar på din blogg, så jag får svara här istället...
Svar: Tack! Fick den i present av min pappa när han var i NewYork. Så jag tror inte den finns här i Sverige.

shoptop

är inte den här outfiten galet snygg?!






Det är så här jag vill att min garberob ska se ut i höst! Geeee mig!

coool

Tjabba!
Är hemma från skola och sitter och slappar lite i soffan. Försökte titta på greys men det gick inte för det är för soligt i vårat vardagsrum. Så jag kör datorn istället och har keps på mig! ;)
Har lite inspiration på gång, lägger upp den snart.
Hörde denna imorse på mtv. Det var väldigt lägesen man hörde något från honom. Men den är faktiskt rätt så bra! Och själva namnet passar väl megabra in på mig? My cool. hahaha

mtv breakfastclub

Godmorgon!
Jag sitter i soffan och äter frukost nu och tittar på mtv. Eller ja, jag tittar inte, men ni fattar. Ska strax sticka till skolan.
Hörs sen!

gosig

Är det inte så här man vill se ut i vinter? Ha en mysig mjukisdress och uggs och bara gosa ner sig i soffan. Dricka varm choklad och kolla på miljoner avsnitt av one three hill i rad. Jag funderar allvarligt på att köpa en dress från juicy. Men det känns lite onödigt dyrt. Varför inte satsa på den här rosa för 350 kronor på H&M?
Godnatt!

today

Hejsan gullepluttar! *haha*
Nu har vi äntligen fått internet! Så ni kommer uppdateringen vara som vanligt hela tiden. Jag har inte mycket att berätta om just nu, men jag kommer säkert på något senare ikväll.
Slänger upp en dagens sålänge.
Moi i dagens kläder.
+ converse, dunjacka, halsduk, moppehjälm. hehe

last summer




Helt galen sommar. Har sjukt många bilder från just denna kvällen. Jag minns verkligen, så jäkla kul vi hade!!



seasons come and go

Tjenamittbena!
Hemma från skolan nu. Sista lektionen var syslöjd, och jag ska börja sy en långklänning. Jag hade tänkt att jag skulle kunna ha med mig den när jag åker till Spanien vecka 44. Men problemet är att jag inte har börjat rita mönstret ens, och jag har en lektion tills jag åker. Paaanik. Men jag får helt enkelt stanna kvar efter skolan och göra färdigt den! Jag får ta till mina super-kajsa-krafter och sy så fort att man inte ens ser att jag rör mig! Haha!
Sitter iallfall och fortsätter lite på mina skisser som jag skrev om tidigare i veckan. Dom är inte äsrskilt fina, men övning ger färdighet, så jag får helt enkelt träna!
Det funkar inte att lägga in några bilder från kameran, så det blir ingen dagens outfit eller något annat jag har tagit kort på... Men jag ska bjuda på en sockersöt kofta istället!

döskallar ♥


outfit of the day

+ boots, skinnjacka, pälsgrej, halsduk
Hann inte klippa den så ni får den just the way it is

klänningen

Blev jättedåliga bilder nu, men det är bara så att ni ska få se hur den ser ut. Ska lägga upp bättre bilder någon dag när jag har den på mig!

den franska pinan

Vi fikade på le pain francais tidigare idag när vi var i stan. Verkligen det mysigaste cafet jag vet! Eller det ligger delad etta med SoHo på kungsport! ;) Skulle ju som sagt bara in en snabbis för att lämna tillbaka en blus och fika lite. Men vem är det inte som kommer hem med en påse från Zara? Jo visst är det jag. Gaad, blir nästan lite trött på mig själv! Och vad ligger det inte i påsen om det inte är en svart party klänning som jag inte alls behöver. Anledningen var att "det är ju bra att jag är ute i god tid med nyårsklänning". Gaad, blir nästan lite trött på mig själv. Men den är helt fantastikt fin, jag svimmar nästan när jag ser den! Haha ;). Ska försöka lägga upp bild på den imorgon.
Bjuder på en mysig söndagslåt ♥

old

Här har ni dagens outfit! Ignorera att jag ser ut som att jag har ätit en kackerlacka eller något liknande.
Nu ska jag städa. Eller ja, inte nu snaart. ;)
+ gråa ankelboots i mocka & min nya pälsjacka

ciity

Godmorgon!
Nu har jag nästan fixat färdigt mig och ska snart möta upp Ebba och Maria för att ta bussen in till stan. Vi ska fika och kolla lite i affärer. Myspys! Dagens outfit kommer upp om en stund, ska fixa mig färdigt först!
Pöss

family dinner

Bjuder er på lite fina bilder från kvällen. Vi åt som sagt middag med Ebba och hennes familj och hade det jättemysigt!
Alla är uppslukade av pappas nya iphone 4
Jag lyckades göra en inbakad fläta på Andrea som snirklade sig som en orm. Duktigt!

Tjena! Tänkte bara berätta att mi famili...

Tjena! Tänkte bara berätta att mi familia är på middag hos ebba. Hann inte blogga hemma förut, hade egentligen tänkt att lägga upp lite bilder. Men jag ska försöka få låna ebbas dator! Annars uppdaterar jag senare när jag är hemma igen. Ni får ha en toppen kväll sålänge! Puss


källa

mr gadget

Godmorgon!
Tog en ordentlig sovmorgon idag, och nu sitter jag och tittar på Mr Gadget på tv. Kommer ni ihåg honom? Så jäkla rolig. Äter även frulle samtidigt som det + att jag skissar lite. Ska jobba lite mer på skisserna så kan jag kanske fotografera någon utav dem och lägga upp här. Ska alldeles strax sticka iväg till stallet och rida osv.
Om jag tittar ut genom mitt fönster nu ser det ut som att det är sommar... Sommar kom tillbaka!! Fatta vad skönt om det hade varit sommar nu. Man hade kunnat gå ut i linne och shorts och sola och bada. Och alla sena kvällar ute när man bara umgicks. Allt var så härligt. Om man skulle vara ute nu efter klockan nio skulle man behöva ha så mycket kläder på sig så att man såg ut som en michelingubbe (stavning?). Tur att jag ska till spanien på höstlovet, jag hade nog behövt gå i ide annars... ;)
Hoppsan vad klockan blev mycket! Måste verkligen göra mig iordning nu. Berättar om kvällens planer lite senare.
Ha en underbar dag! Puss
Bilder från jordgubbsplockningen i sommras...

syoss

Blev lite shopping idag! Visar er snabbt.
köpte detta för ett tag sen:
Skosmycket jag har berättat om för längesen.


weekend

Hejhopp!
Nu är jag hemma efter den sista dagen på Pressbyrån! Skönt! Praoa inte där säger jag bara! Så sjukt tråkigt. Jag skulle avlidit om jag inte jobbade där tillsammans med Ebba! Har fotat lite under våra veckor där, så jag tänkte lägga upp dom bilderna. Jag riskerar dock att bli halshuggen av Ebba när hon ser detta... ;)


Notera vad Ebba åt till lunch den dagen. En liten yoghurt och en stor godispåse. Godisråtta, haha!

tuffa brudar!

my lovely leo

Köpte dom här godingarna på h&m igår!
Fick även en liten present av papi.♥



lalala

Hejsan!
Har suttit och tittat lite på prett little liars nu, och ska alldeles strax slänga på mig ridkläderna och svischa på moppen till stallet! Jag måste bara säga att vädret är riktigt knepigt. Imorse regnade det och var ganska kallt och nu på eftermiddagen blev det varmt..? Fast jag har ju inget emot att det är varmt förstås. ;)
Nu blev det väldigt kort, men jag uppdaterar mer ikväll! Tjingeling

black

Godmorgon!
Nu har det verkligen blivit höst, med tanke på att det var becksvart när jag gick upp idag (halv sju). Sen att det regnar också gör ju inte saken bättre direkt! ;)
Slänger upp en snabb facelook, den blev apdålig kvalite men det är för mörkt för att min webbcamera ska klara det:

you got to love it












källa



sneakpeak


semestershopping

Jag sitter och spanar lite småsaker inför spanien-resan på höstlovet. Tänkte beställa ett par skor eller två och kanske någon fin klänning. Jag köpte ett par solglasögon idag. Superfina, ska visa så fort mamma kommer med min kamera!
Nu såg jag på tv att Paradise hotel börjar på måndag! Yey!
Langar inspiration senare ikväll!

drömmen

Hejsan!
Bloggade inte igår, hade ingen större lust och inget att skriva om heller för den delen...
Idag har jag varit på praon. Bara två dagar kvar nu! Längtar nästan till skolan. Första gången jag gör det! Men det är verkligen jättejätte tråkigt på pressbyrån.

Nu tänkte jag berätta om en annan, rolig, sak. Jag har bestämt mig för att åka till USA ett år! Inte nu då, men efter tvåan. Det kommer verkligen bli underbart! Jag har tänkt på det jättelänge, och igår så berättade pappa att en "bekant" till oss hade åkt nu i höst, så då tittade jag på hennes blogg. Sen tittade jag vidare på andra bloggar. Allt verkar så härligt, och man får paus från den svenska skolan. Jag längtar redan! Det gäller bara att hitta en bra organisation att åka med... Om ni har åkt får ni gärna berätta hur det var och vilka ni reste med!
Uppdaterar mer alldeles strax!

Kanelbullensdag!

Hejsan!
Idag är det kanelbullens dag, och strax ska jag hem till mormor och trycka i mig goda hembakta bullar! På pressbyrån var det självklart massor med människor som ville köpa, och jag och Ebba fick baka säkert 100 stycken. Och nu överdriver jag inte!
uppdaterar senare!

we're meant to be together

Lyssnade lite på Shakira förut. Hon är så sjukt bra, ryser när jag hör henne sjunga!

tjabba

Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva today. Mitt liv är ganska ointressant för stunden, och allt jag shoppat under veckan är inte här. Jag praoar ju på pressbyrån, som är dötrist. Som tur är, är ju att Ebba praoar med mig och Therese bara några meter bort på Max! Men jag hoppas att jag och Ebba får en fet saftig present sista dagen! ;) Vi gör allt skitarbete och dom står och tittar på och gör det roliga... Aja, nog om detta.
Ikväll ska jag möta upp Ebba och kanske några mer för att handla lite fredagsmys och sedan titta på idol. Jag har ännu inte någon klar favvo, men det kommer nog!
Nu ska jag fortsätta titta på pretty little liars, och sen ska jag hem till mamma och sy lite! Ni får se senare när allt är färdigt.
pusssssss

RSS 2.0