Blogg listad på Bloggtoppen.se kajsaruth -

prutt

Vill bara säga att hela min dator dampar så jag kan inte lägga in några bilder eller någonting!!! Bloggar när det har löst sig.

irriterande x 100000000

Vet ni vad jag just lyckades göra? Skicka en smsbiljett. Jag sitter hemma och har absolut inga planer på att åka buss någonstans. Jävla pucko.

goodboyfriendcar-digan

Tjena! Har varit i skolan idag som vanligt, hade no prov som gick ovanligt bra! Känns rätt gött. Brukar alltid tabba mig inom just no (frågan är varför jag ska gå natur på gymnasiet?). Jaja de löser saj. Tog en snabbis in till stan med Olivia och Malin. Köpte inget. Ska spara! Fast jag vet inte vad jag sparar till. Vad jag babblar.
Nu till det jag egentligen skulle berätta om. Till er som inte sparar skulle jag rekommendera er en lång cardigan i beige/sandfärg. Grymt snyggt till ett par slitna shorts, ett clean vitt linne och boots. Till detta lite fjäderdetaljer och silver smycken. Fierce!
Ska vara typ som denna, fast med mindre knappar. Viktigtviktigt är att den är tunn i tyget så att den passar på sommaren. Om jag inte minns rätt har Malin en sån?

Ebbaslebbabliplifriskpisk

Hej på er!
Sitter med böcker upp till öronen, har prov imorgon. Har tagit en liten paus från pluggandet och sitter och kikar på skolavslutningsklänning. Jag vet hur jag vill att den ska se ut, men jag har inte hittat den perfekta. Jag har tre alternativ: Enarmsklänning med en lång arm modell lös, eller en vanlig lite oversize vit som man kan knyta ett flätat skärp i midjan eller en simpel vit med udda detajler eller någon rolig urringning i ryggen. Om ni vet en klänning som stämmer in med någon av dessa förklaringar tycker jag ni borde säga till mig! Nu ska jag fortsätta plugga. Hoppas ni får en trevlig tisdagskväll (har man någonsin det en skolvecka?).

Ebba och moi. Kom till skolan nu Ebba!!

rubrik

Hej. Har lite stressigt nu så hinner egentligen inte blogga. Har lagt in gymnasievalen nu. Fy vad nervös jag är!! Ska strax sätta mig i bilen och åka iväg och provrida en häst. Måste hinna dammsuga innan vi åker också. Och plugga. Å herre, måste verkligen sätta igång nu. Ha de!
I brist på andra bilder...

dreamed I got a kiss from you. and i think i liked it

Tjabba!
Full rulle här hemma, passar nämligen min fyraåriga kusin ikväll. Var på frölunda-torg tidigare idag och lyckades hålla mig ifrån att köpa något. Kikade runt en del och hittade en potentiell skolavslutningsklänning på Raglady. Glömde dock kolla priset...  Aja, premiäranvände mina Ray Ban idag. Lite stora är dom, så jag ska försöka fixa det på något sätt.
Kom på nu att jag behöver plugga. H*LVETE! Aja, får ta tag i det nu. Ha en go kväll så hörs vi imorgon! Puss
Kände för en lite random bild. Heheheheheheheh. Okej jag är trött.

flowerpower

Hallå där! Vaknade för ett tag sen och har ätit lite och så. Snart kommer pappa hit med min symaskin så jag ska försöka dra igång något projekt. Har lite kläder som behöver sys om. 

febfebfeb

Sitter och väntar på att Amanda och Hanna ska komma hit. Vi ska kolla på film och ha det lite mysigt och så. Blir en lugn fredagkväll. Jag ska försöka blogga när dom har gått hem. Ciao!
casual facelook!

L-O-V-E's just another word

Hej på er!
Hoppas ni har haft ett trevligt lov. Mitt lov har varit väldigt lugnt och skönt, mest varit med kompisar och hängt en del i stan och så... Shoppat har jag gjort också.
Iallafall, nu sitter jag hemma med sommar-spellistan på spotify dunkande i högtalarna. Har en känsla av sommar. Underbart! Imorse tog jag bussen in till stan med Amanda och Hanna och käkade frukost på EH på NK. Lämnade även tillbaka mitt kära halsband som jag aldrig hann visa er...
Nej, nu ska jag ge mig ut och springa. Ha de!
Lovely. Ska bäras på min systers konfirmation tillsammans med klumpiga träklackar, jeansjacka och ett vitt fjäderörhänge. Lycka!
Lite sådär fin vårjacka. Får se om den får stanna i min ägo.
Leosjal att knyta runt huvudet en vacker sommardag och pensionär-snören till wayfares.

good mornin'

Godmorgon!
Ska strax springa till bussen för en fika i stan. Kör sminkning a la naturel idag, känns bra! Ska försöka att inte få med mig något hem idag, shoppade ju en hel del igår. Bilder på det kommer senare. Outfit kommer också senare. Adios!

Outfit of some random day


To give me all your love

Känns som att det börjar närma sig skinnjacke-tid så jag måste använda pälsen riktigt flitigt nu innan den får inta platsen längst bak i klädkammaren.

feeling like there nothing to figure out

Fick en ny bikini. Härligt att man är ute i god tid!

Mumma kardemumma

Har varit riktigt duktig och lagat middag till hela familjen. Blev faktiskt riktigt gott.
Datorn är min bästa vän i köket

Blu

Hoppas att jag får med mig dom här två hem. Speciellt tröjan! Hörs senare. Ciao!

finally

Godmorgon!
Strax ska jag åka in till stan med Hanna. Var jättelängesen jag var i stan känns det som! Behöver verkligen förnya garderoben lite med nya vårgrejer. Outfit kommer upp senare. Ska se om jag kan fixa ett tidsinställt inlägg också. Puss
Facelook of today. Ska bara slänga på lite mascara också!

Valentines Day

Idag är det ju alla hjärtans dag! Synd bara för alla oss singlar... Menmen, sånt är livet. Skulle gå på bio med ett gäng goa tjejer men det verkar inte bli något. Hoppas ni får en fin kväll med er älskling eller vad det nu kan vara. Hörs senare! Puss

hot

Ska investera i ett par glasögon snören. Eller vad heter det egentligen? Sånna som man hakar fast i glasögonen och har runt halsen. Snyggt är det iallafall!
Collage by me
"snören" Ginatricot, solglasögon Ginatricot H&M och Ray Ban.

shoot me


Golden

Fick syn på en fin bild som gjorde mig väldigt sugen. Sugen på att äga ett halsband liknande den stora guldiga saken på bilden under. Vet inte vad det egentligen är men snyggt är det i alla fall!
Bilden lånad från Alexandra

Slut

Hur fina är inte dom här?! L to the O to the  V tp the E

källa

bloody lips

Provade mitt halvnya läppstift:

Gårdagens outfit

ursäkta censuren, men jag såg lite ut som en raggare...

love

http://mmiaas.blogg.se/
Grym blogg!

make up is my fakefriend

Gillar sminkingen och håret!

hats is not really my string

Som ni antagligen vet har stockholm fashion week varit igång ett tag. Jag har spanat lite på olika märken. Hade verkligen velat vara där! Menmen, kanske någon gång i framtiden om man har tur...
Tycker att Carin Wester har lyckats riktigt bra med sin spring/summer collection. Vill bara kopiera oufitsen rätt av.

tacktack

Fick en gullig kommentar, vet bara inte vem det är som har skrivit den? Kan det vara min vän Ebba kanske? ;) Men tack iallfall!

Lov ljuva lov

Godmorgon!
Är på strålande humör idag! Känns som att det beror på vädret. Vaknade för en timme sen och har kollat på gossip girl. Perfekt start på lovet! Idag händer inte mycket, jag ska på hästmöte klockan ett men sedan har jag inget planerat. Hör av mig senare med modeuppdate! Puss

Hello there

Vaknade nyss. Hade sovmorgon idag, skööööönt. Har druckit min fett goda smoothie och ätit en macka och ska fixa mig strax. Ska försöka slänga upp en outfit innan jag går till skolan.
Iallafall, igår hade jag nationellt prov igen, svenska uppsats, och det gick pretty good. Hade en lektion efter sen drog jag Malin Hanna Olivia och Ebba ner och käkade sushi. Sen vidare hem till Ollan och sen till stallet. Ganska härlig dag faktiskt.
Kul man kan ha..!

nämen ser man på

För ett tag sen skrev jag ett inlägg om att det var snyggt med strumpor i skorna, minns ni? Om inte hittar ni det här. Igår fick jag ett inspirationsmail från bubbleroom och vet ni vad jag ser då? Dom har använt exakt samma skor och nästintill exakt samma strumpor som jag tipsade om! Fräsigt värre! Säger inte att dom kopierade mig såklart, men ändå kul att se! 

sucess

Är tillbaka nu efter några stressiga dagar utan bloggning. Imorgon har vi andra nationella provet i svenska som alla andra nior i Sverige. Ska köpa en megastor godispåse sen, men sen tänkte jag faktiskt gå och lägga mig riktigt tidigt. Tittade på säsong två av Projekt runway när jag kom hem från skolan, och så kom jag och tänka på att man aldrig hör något mer om designerna som är med efter att dom har åkt ut. Så jag besämde mig för att kolla upp Daniel Vosovic, eftersom att jag tycker att han gjorde mycket fint under säsongen! Och han hade faktiskt gjort en spring 2011 collection. Blev himla glad när jag upptäckte att alla plagg var så fina! Dock tycker jag att han har valt riktigt annorlunda modeller, och inte på ett positivt sätt.
Love the panties
Vi kommer inte undan den här vita looken i vår.

andas fashion

Hej där!
Har varit en riktig stalldag idag. Mysigt ibland. Ville bara blogga en snabbis, har egentligen inget att berätta. Menmen! Imorgon är det skola som vanligt och nationellaprov på tisdag.
Om det är någon som har missat Natalie Schutermans dotter Chloe's blogg så har ni den här! Ganska bra blogg för att skrivas av en tolvåring tycker jag. Fast frågan är om det verkligen är hon som skriver den..?
bild på Chloé Schuterman

No good shit

Har haft en mysig hemmakväll och tittat på melodifestivalen. Var ganska många dåliga låtar får jag säga! Min favorit var iallfall:

LOOKBOOK, YOU'R HERE

Hejsan! Har suttit och knåpat med olika designer under eftermiddagen. Fixade först Johannas, sen min systers och till sist har jag gjort iordning min egen lookbook. Den har funnits länge men jag har inte gjort något med den. Men nu så äntligen!
NI HITTAR DEN HÄR!

Våren har kommit för att stanna. Eller?

Vilken underbar dag!! Har varit i stallet på årsmöte och träffat alla en sista gång på riktigt. Bestämde mig för två minuter sen att jag ska gå ut och springa i den fina vädret. Berättar om gårdagen sen. Over and out.
glad kajsa

please tighten me

Inspireras denna fredagkväll av Pucci's s/s kollektion. Älskar färgerna, korsetterna fram, de svallande längderna och allra mest mönstrena! Tycker dom har lyckats riktigt bra!

URSÄKTA DOM STORA BILDERNA

OH $#@!

Något jag tror vi kommer se mycket av på olika bloggar är de höga sandalerna. Började ju redan smått förra året med bland annat Jeffery Campbells Foxy. Dessa nedan passar ju perfekt i och med att neonfärger hör till en utav vårens trender.
Super Dombasle 160mm
Christian Louboutin

Lets go red

Man skulle inte tacka nej till ett par klassiska Louboutin!Greissimo Pump 140mm
Bianca 140mmVery Prive Spikes 120mmToutenkaboucle 150mm


strike a pose

Har spanat in en ny designer. Mycket fina kläder!

Hello there weekend

Äntligen fredag! Kom hem för en stund sen, har käkat lite. Har även svirat om till myskläder. Känns som att det kommer bli en bra fredag! Ramlade in på en bakblogg och hittade detta underbara receptet. Ska be mamma handla på vägen hem så blir det bak-time!
oopsi. ser ut som jag har världens kortaste ben!

dreams

Drömmer mig bort till varma platser
Allt från h&m

you can by me love

YES YES YES
MIN MAMMA ÄR DEN BÄSTA I HELA VÄRLDEN!

Den jag alltid har velat ha! Aaaaaaaaaaaaah

Fy farao

Varför ska man behöva bestämma sig nu vad man ska jobba med i resten av livet? Kan verkligen inte bestämma mig. Så då är väl natur bäst. Fast inte roligast. Men vilken skola. Hatar detta.
Samhäll, natur eller ekonomi?


RSS 2.0