Allt e så bra nu

2013-10-05 @ 12:49:58
Åh, vilken fin vecka det har varit. Eller, vilken bra höst det har varit, kanske jag borde säga. För årstiden som egentligen står längst ner på listan över favorittider på året, har varit bjudit på oändligt många fina minnen. Jag kan helt ärligt säga att jag, sedan jag kom hem från Amerika, aldrig varit så nöjd med mitt svenska liv. Det som innan usaäventyret var grått och dassigt har nu fått ett nytt utseende och är färgstarkare än någonsin. Något jag är säker på, är att nyförälskelsen beror på hur jag förändrades i USA. Atascadero lärde mig hur jag vill leva, hur jag blir en livsnjutare. Kalifornien gav mig allt det jag suktat efter i stort sett hela mitt liv. Ni vet den där tillfredställelsen när man till slut klarat av något man längtat efter länge, som att göra bra ifrån sig på ett prov eller köpa de där speciella skorna? Tänk er den känslan tusen gånger om. För så länge som jag har längtat efter och undrat över det där utbytesåret, då måste känslan bara vara maximal. Jag gjorde det. Ett lugn har lagt sig över mig sedan jag kunde uttala de tre orden. Det året var så bra, så bra, så fruktansvärt bra för mig. Klyschigt som det låter, men jag lärde verkligen känna mig själv. Saken är den, att jag redan tidigt i år, kände att jag kunde säga att "jag gjorde det". Enda sedan jag kunde säga det till mig själv utan det minsta tvivel, har jag blivit så mycket säkrare på mig själv. Ego-boost miljontals gånger om. Med vinnarkänslan blev livet allt jag ville att det skulle vara.
 
Och vet ni vad som är så fantastiskt! Lyckorusen från att stå högst upp på prispallen fanns vid min sida genom hela mitt ävertyrliga amerikanska liv, den mysiga perioden jag jobbade, alla somriga dagar med kompisar, vilda nätter och resor över all förväntan. Och de visade sig bli ganska så permanenta livskamrater då de fortfarande pirrar till titt som tätt. Jag har lärt mig att sortera bort känslor som är motsatsen till lyckorus, och bara att veta att jag är stark nog att göra något sånt som var så svårt för mig innan, det gör mig varm av lycka. Jag väljer hur mitt liv ska se ut nu. Det kallar jag livskvalitet!

Kommentarer
Jag måste bara säga, att om du ska kommentera anonymt, eller något i stil med "Jag bryr mig inte" så behöver du inte kommentera alls. Men andra kommentarer älskas. :) Puss!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback