Blogg listad på Bloggtoppen.se kajsaruth -

HTTP://KAJSARUTH.DEVOTE.SE/

Nu har jag startat upp bloggen på devote! Namnet är detsamma fast med devote.se i slutet istället för blogg.se. Så hoppa över dit och läs där istället!
HTTP://KAJSARUTH.DEVOTE.SE/
HTTP://KAJSARUTH.DEVOTE.SE/
HTTP://KAJSARUTH.DEVOTE.SE/

Inte bra att bli sjuk nu

Tjolahopp. Är hemma från släktkalaset now. Är riktigt trött och känner att jag är på väg att bli sjuk så jag ska ta en GG kväll hemma i soffan och gå och lägga mig riktigt tidigt. Håller på att flytta över till devote så ska fixa lite med det ikväll också. Kör på den tillfälliga headern jag har nu på devote också, hoppas det är okej my dears? Ska mixtra ihop en ny så fort jag får syn på ett okej foto.
Idag var jag ju som sagt på mässa idag. Har lite bilder från den. Har en video också från när dom sjunger men den tar 17 år att ladda upp på videofyme så lägger upp den senare isånnafall!

Pretty little liars 17.55 på trean

Hejsan. Nu sitter jag i bilen på väg till släktkalas. Har massa bilder och filmer från mässan som jg kan lägga upp sen när jag kommer hem vilket borde vara runt sju. Iallafall, till det jag skulle skriva om egentligen. Kommer ni ihåg när jag tipsade om en serie som heter pretty little liars? Det var typ i början av förra hösten. Nu ska säsong ett iallafall börja gå på tv. Den gå idag fem i sex på trean, så kolla in den! Det är min absoluta favvoserie, och jag kollar redan på säsong två som går på tv i USA nu. Super bra verkligen! Aja det var väl bara det jag ville säga så vi hörs senare! Xoxo

mässa

God morgon! Igårkväll var min familj på middag hos våra favorit grannar, nämligen familjen Lindgren. Så när jag kom hem gick jag och la mig direkt. Jag tänkte ju lägga upp bilderna från resan men min syster har dem på sin kamera som hon har tagit med sig till orust... Så dom kommer upp först på onsdag/torsdag. Herre vad mycket ursäkter hit och dit. Ska verkligen försöka bättra mig.
Iallfall, nu ska jag iväg på konfirmationsmässa Hannapanna. Blir nog trevligt! Puss
Har på mig min blommiga blus todaaaay.

Im back

Hej hopp. Kom hem I förrgår men har inte riktigt haft tid för att blogga. Just nu sitter jag och skriver från ipaden vi har fått hem! Den är min nya favvo. Men det funkar inte att blogga så bra från den, det går bland annatibte atta lägga in bilder. Så jag fubderar på att byta till devote för dom haren app som jag kan använda på iphonen också så då kommer det att bli mycket bättre uppdatering. Men det tar vi sen. Nu ska jag börja göra mig iordning för vi ska kolla på bil och sen köpa lite presenter. Sen när jag kommer hem ska jag försöka lägga in lite bilder från resan och annat gosigt. Just det, ska tacka Hanna för gästbloggningen! Talk to you later, xoxo

RSS 2.0