Blogg listad på Bloggtoppen.se kajsaruth -

Dagens!

Dagens outfit (har ingen bild nu):

♦ Jeans, Missäy
♦ Linne, Kappahl
♦ Kofta, HM?
♦ Boots, Skopunkten



Igår & idag

Hejsan hoppsan!

Igår åkte jag ner en snabbis till mölnlycke centrum. Köpte en jättesöt blus på Donna, som jag hade på mig på adventsmiddagen på kvällen. Har ingen bild på blusen nu, kommer kanske senare i någon dagens outfit. Passade min ursöta kusin på eftermiddan. Efter det bar det av till morfar för advents middag! Super kul var det, trevligt att träffa Linnéa igen också!

Idag har jag mest pluggat... På kvällen har jag tränat. Det var roligt, kul att så många var där idag!
Har inte haft på mig något särskilt idag, bara mys-kläder, så det blir ingen dagens.

Vad har ni gjort i helgen?

godnatt! puss, kajsaruth



Tävling!

Kollade på fokis blogg. Hittade en tävling där man kan vinna smycken!

Här är länken till www.fokis.se och www.cocoo.se ! Jag vill vinna en klocka, med artikel nummret: 77376!

Hoppas, hoppas, hoppas jag vinner! Vi får se på lördag!

puss och kram



Hemma!

Halloj! Nu är jag hemma. "Fick med" mig en jacka och ett par skor med mig hem, hehe. Det är saker som mina mostrar typ aldrig använt och nu ger de sakerna til mig. Det blev så sent nu, så jag hinner inte lägga in bilderna från kameran, så dagensoutfit och bilderna på jackan och skorna kommer imorgon!
Härliga Greklandsbilder! Guuud vad jag längtar tillbaka!
puss och godnatt, kajsaruth ♥



Hos mormor!

Hejsan! Nu är jag hos mormor och vi har ätit middag. Strax ska vi titta på bilder från semestern. kväll, puss
Härlig vik i Grekland:




Dagens outfit

Dagens outfit blev:

♦ Blus, Kappahl
♦ Jeans, Missäy
♦ Jeansjacka, Veromoda
♦ Svarta pumps, Bianco footwear
♦ Pärlhalsband, ärvt
♦ Örhängen, köpta i Turkiet

 Bild kommer senare! puss



Jag är duktig!

Nu har jag varit ute och sprungit en liten "morgon" (hehe) runda på ca 1,5 kilometer. Det var jobbigt! Stretchade ordentligt efteråt och gjorde några situps. Någon annan som brukar gå ut och springa på morgonen? Det var riktigt härligt!

Nu ska jag baka tårta!
puss, kajsaruth ♥



Godmorgon!

Godmorgon alla sötnosar! Nu har jag äntligen vaknat. När jag har ätit frukost ska jag och pappsen åka ner till centrum och handla ingridienser till tårtan jag ska baka. Ikväll ska jag på återträff med greklandsgänget! Å, vad jag saknar det, att kunna gå i shorts och linne och ändå vara överhettad.


                    Vi förbereder oss för tävligen i vårt egna omklädnings rum (från tävlingen igår):
                    

                                  Sofie står på händer mot väggen, hehe:
                                 


puss, kajsaruth ♥



Ny mobil?

Jag har kikat runt lite på nya mobiltelefoner, eftersom min är rättså kass. Det finns många märken; sony ericsson, samsung, nokia och så vidare. Då hittade jag två mobiler som var väldigt fina och lyxiga:





Den till vänster är från Dior och de har en ytehandling som vanligtvis används till kirurgstål och skärverktyg. Den är dessutom utsmyckad med diamanter! Lyxigt värre. Den släpps med Diors decemberkollektion. Priset på den här telefonen här i Sverige är runt 50 000 kronor. Läs mer om den här: http://www.aftonbladet.se/pryl/tele/article6001194.ab

Den till höger heter "Chairman" och skapades som "status-symbol" för de rika. Det som är lite speciellt med den här är att man kan "skruva upp" bateriet om det håller på att dö. På baksidan av mobilen finns en rotor som kan skruva på. Den kostar här i sverige ungefär 346 500 kronor! Alla chairman som ska aäljas är redan bokade, men ingen har blivit levererad. Läs mer om den här: http://www.aftonbladet.se/pryl/tele/article6120481.ab.  

Själv skulle jag inte våga ha en liknande mobil ovan, jag skulle inte våga ta med mig den någonstans, skulle vara för rädd att tappa den!

puss, kajsaruth ♥


 


Tranan cup!

Hejsan! Idag har jag varit i Tranemo och tävlat truppgymnastik. Det gick äl hyfsat iallafall, vi kom delad sjätte plats av femton. Det var bra om man jämför med de vi tävlade mot, som var jätteduktiga!
Supertrevlig kväll igår på jul på liseberg! Gick gasten och drack varm choklad.

Imorse åkte jag in till stan och bytte ett par byxor på Missäy. Bild kommer senare.

puss



Godnatt!

Har varit på Liseberg i regnet! Det var supermysigt. Gick gasten! Så himla läskig!
Nu är jag supertrött och ska gå och lägga mig på direkten... Ska upp tidigt imorgon, (om man räkan 09.00 som tidigt, hehe).

Puss o godnatt! kajsaruth♥



Jordens undergång....?

Har ni sett den nya filmen 2012?
Kommer jorden verkligen att gå under...? Enligt mayaindianerna, ja. Och de har ju alltid varit smarta och förutspått tidigare händelser. Deras kalender tar slut den 21 december år 2012. Varför göra så om de inte tar det jätteseriöst? Jag tror inte att jorden kommer att gå under på ett tag, men jag vet att jorden kommer förändras. Vi människor är inte särskilt smarta som gör så mycket miljöförstörande saker. Alla vill väl leva fler än två år till? Ja, precis, men då måste vi förändra mycket, och det måste gå snabbt!

Jag gissar att jorden kommer att bli överbefolkad, men hur ska vi göra då? Flytta människor till månen? En lösning på problemet är att man bara får skaffa ett barn. Men det känns onödigt, när vi kan ändra på allt nu och se till att man kan leva väldigt likt hur vi lever nu?
<-- Nya filmen 2012
Ush, kan inte tänka mer på det nu! Blir jätterädd. Ska snart åka till stallet för en ridlektion och ikväll blir det jul på LISEBERG med tjejerna! Premiärdagen för det idag,så det är nog en hel del folk, men det är ju så himla mysigt. Det är faktiskt en del av julmyset, så varför inte börja julmysa lite i förväg?

Skriver mer ikväll, och lägger nog upp lite bilder från Lisebergsbesöket! puss



Jaha...

Hejsan!

Kajsaruth här, från kajsaruth.blogspot.com! Jag byter till blogg.se nu, tycker det verkar bättre.

Har varit i skola idag, det var roligt faktist! Mycket skratt och inte så mycket gjort på lektionerna, hehe... Finns en person som jag inte tycker om alls särksilt mycket nu, men det spelar inte så stor roll, för jag har aldrig träffat honom, och vill aldrig göra!

Aja, kommer väl på något mer att skriva senare.

puss, kajsaruth♥

RSS 2.0